KKTC Başbakanı Tatar: Bu ulusa saldıranlar bedelini öder

KKTC Başbakanı Tatar, İdlib'deki saldırıya ilişkin, Türk ulusunun barışçıl ve insancıl olduğunu ancak haksızlığa ve saldırılara boyun eğmediğini vurgulayarak, "Bu ulusa saldıranlar, gün gele mutlaka bunun bedelini öder." değerlendirmesinde bulundu.

KKTC Başbakanı Tatar: Bu ulusa saldıranlar bedelini öder
KKTC Başbakanı Tatar: Bu ulusa saldıranlar bedelini öder
GİRİŞ 10.02.2020 17:56 GÜNCELLEME 10.02.2020 17:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, İdlib'de rejim güçlerinin yoğun topçu atışı sonucu şehit olan askerler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Başbakan Tatar, Facebook ve Twitter'dan yaptığı açıklamada, Suriye'deki Esed yönetiminin İdlib'de 5 Türk askerini daha şehit etmesini büyük üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, "Türkiye'nin, ulusumuzun başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Türk ulusunun barışçıl ve insancıl olduğunu ancak haksızlığa ve saldırılara boyun eğmediğini vurgulayan Tatar, "Bu ulusa saldıranlar, gün gele mutlaka bunun bedelini öder." paylaşımında bulundu.

Bakan Taçoy da Twitter'dan "İdlib'de rejim güçlerinin topçu ateşi sonucu 5 askerin şehit olduğu, 5 askerin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR 4
  • İhsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Akıncıya dikkat edin, kökünun Tütk olduğu süpheli...Bir Türk ve müslüman İngiliz ve Rum' dan medet ummaz, bizim muhalefetten medet umandan da ancakbu beklenirdi...
    Cevapla
  • Türkiye Sevdası 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkan özüne sahip çıkman asiliğindendır. Asil insanlar her zaman saygı ile anılırlar ve her zaman cesaretle doğrunun yanında yer alır.
    Cevapla
  • Ayazagali 4 yıl önce Şikayet Et
    Tombik seni seviyoruz
    Cevapla
  • DADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başbakan Rahmetli ülkü gülü Rauf reisimizin yolundan git ayağın taşa degmez bu adı bizden ruhen ve bedenen rum olan şahsiyetsiz kişiye gerekli cevabı ver. Türk milleti senin yanında.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"