Son Dakika: Alçak saldırı sonrası üst düzey zirveden karar çıktı!

Son dakika haber: Suriye'de rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen alçak saldırıların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Güvenlik Zirvesi yapıldı. Toplantıda, şehitlerimizin kanının yerde kalmaması ve saldırıya misliyle karşılık verilmesi vurgulandı. Milli Savunma Bakanlığı da gün içerisinde 101 rejim unsurunun etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

GİRİŞ 11.02.2020 00:32 GÜNCELLEME 11.02.2020 08:24
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Son dakika haber: Edinilen bilgiye göre, toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler, MİT Başkanı Hakan Fidan, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun katıldı.

 

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLECEK

Toplantıda, şehitlerimizin kanının yerde kalmaması ve saldırıya misliyle karşılık verilmesi vurgulandı.

Ayrıca, çatışmaların önlenmesi, sınır güvenliğimizin sağlanması, yeni bir göç dalgasının ve insanlık dramının engellenmesi maksadıyla İdlib’de bulunan Türkiye’yi bu kararlığından hiçbir saldırının vazgeçirmeyeceğinin altı çizildi.

MSB:101 REJİM UNSURU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığından İdlib'deki saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, "Angajman kuralları ve meşru müdafaa çerçevesinde anında misliyle mukabele edildi. Şu ana kadar 115 rejim hedefi ateş altına alındı. İlk bilgilere göre, 101 rejim unsuru etkisiz hale getirildi. " denildi.

 

GÜNCEL10.02.2020Son Dakika! Esed rejimine ağır darbe vuruldu! Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

ESED ASKERLERİNİ TAŞIYAN KONVOY BÖYLE VURULMUŞTU

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

İdlib'de rejim güçlerinin saldırısı sonrası 5 askerimiz şehit oldu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gelinen noktada kararlılık en üst düzeydedir. İdlib'deki çatışmaların, Türkiye'nin sınırlarına güvenliği sağlamak için TSK üzerine düşeni uzun zamandır gerçekleştirmektedir. İdlib'deki gözlem noktalarının görevi, burada durumu gözlemlemektedir. Hedefler tahrip edilmiş, şehitlerimizin kanları yerde kalmamıştır. TSK, İdlib'deki saldırlara misliyle karşılık vermiştir. " açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 34
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika güçlünün yanında yer alır. Rusya ile muhatap bile olmayacaksın. Kafasına sıkacaksın esedin birde hafterin. Rusya sana gelip abi yapma diyecek.
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    bu itlerin tamamının leşlerini yere serseniz; bir MEHMETÇİĞİN bir damla kanının karşılığı olamaz. verilen mücadeleyi küçümsemiyorum; mevcut şartlarda yapılabileceğin en iyisi yapılıyordur ama karşılık kelimesi yanlış. (içerdeki itler payelenmesin)
    Cevapla
  • Hakan Günver 4 yıl önce Şikayet Et
    101 asker nedir? Bu mu karşılık? Zaten Barış Pınarı harekatı durdurarak yanlış yapıldı, bu defa topyekün üzerine gitmemiz lazım.
    Cevapla
  • hmd 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık S400 ün yerine acilen yerli ve milli hava savunma füzelerinin imalatının hızlanması lazım.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Karşılık vermekle bu iş olmaz! her bir Türk Askeri Şehit edildikçe Rusya ve İran uyarılıp Esed O bölgeden atılana kadar Top yekun saldıralarım?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi