Kavga ihbarına çağırdıkları jandarmayı meşalelerle karşıladılar

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal İsaören Mahallesi'nde kavga ihbarı üzerine giden jandarma ekipleri, gençlerin hazırladığı sürprizle karşılaştı. Son günlerde İdlip ve Van'daki çığ felaketin askerlerin şehit olması üzerine moral vermek isteyen mahalledeki gençler, ihbar üzerine gelen jandarma ekipleri meşale ve Türk bayrakları ile karşılayarak moral verdi.

Kavga ihbarına çağırdıkları jandarmayı meşalelerle karşıladılar
Kavga ihbarına çağırdıkları jandarmayı meşalelerle karşıladılar
GİRİŞ 11.02.2020 22:43 GÜNCELLEME 11.02.2020 22:43
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından yapılan saldırıların yanı sıra Van'da çığ felaketinde askerlerin şehit olması, tüm yurtta üzüntü ve tepkiye neden oldu. Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal İsaören Mahallesi gençleri, yaşanan bu şehit haberleri nedeniyle moralleri bozulan askerlere moral verebilmek için sürpriz planladı. Jandarma ihbar hattını arayan gençler, mahallelerinde kavga olduğu yönünde asılsız ihbar yaptı.

 

 



JANDARMA, TÜRK BAYRAKLARI VE MEŞALELERLE KARŞILANDI

İhbar üzerine mahalleye gelen jandarma ekipleri, gördükleri manzara karşısında önce şaşkınlık yaşadı. Türk bayrakları sallayan gençler, asker ve polisin yanında olduklerini belirterek, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları attı. Ayrıca jandarma personeline Türk Bayrağı hediye edildi.



GENÇLER ASKER SELAMI İLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Marşlar söyleyip slogan atan gençler, günün anısına hatıra fotoğgrafı çektirirken de jandarma görevlilerinin arasında asker selamı verdi. Mahalle sakinlerinden Hamza Ceylan, jandarma görevlilerine moral ve amacıyla böyle bir organizasyon yaptıklarını belirterek, "Devletimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Son zamanlarda şehit olan askerlimizi rahmetle anıyoruz. Yapılan saldırıları kınıyoruz" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 31
  • İlhami 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayarak okuduğum haber
    Cevapla
  • izmir*dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle yapana kadar esnaf gurubu jandarma merkezine giderek 5-6 paket çikolata alıp 5-6 demet çiçek alıp moral verselerdi daha iyi olurdu.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Düşünce safiyane,iyi niyetli.Lakin sebep olduğunuz şeyleri de düşünmeniz gerekli. Örneğin araçlara harcattiginiz mazot parasi devletin mali.1 lira bile olsa kiminle nasıl helalleseceksiniz. Ayrıca o sirada bir olay olsa veya sonrasinda olacak olan olaya geç kalsalar, birileri zarar görse bunun hesabını nasil vereceksiniz. gelirken Allah korusun kavga var diye acele edip kaza yapsalar ne yapacaktiniz? yani bunlar olmadı diye şanslısınız ama olsaydi suçlu duruma düşerdiniz. gercekten dusunuyorsaniz gidin karakol önünde moral verin alın elinize baklava börek neyse, bi ihtiyacınız var mi deyin. belki askerimiz hastaydi olay var diye zorla geldi.hem de baskalarina kötü ornek. herkes yaparsa...
    Cevapla
  • El turco 4 yıl önce Şikayet Et
    Hee, peki o an başka birşey olsaydı, kaza vs
    Cevapla
  • özdem 4 yıl önce Şikayet Et
    her şeyimiz fanatik , mantıklı hiç bir şey yapmayacakmıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek