Metin Feyzioğlu'ndan Kadir Şeker açıklaması: Avukatı olabilirim

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Yerel Televizyon Kanallarında Canlı Olarak Yaınlanan Anadolu Soruyor Programında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Metin Feyzioğlu'ndan Kadir Şeker açıklaması: Avukatı olabilirim
Metin Feyzioğlu'ndan Kadir Şeker açıklaması: Avukatı olabilirim
GİRİŞ 13.02.2020 18:55 GÜNCELLEME 13.02.2020 18:55
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

KONTV Ankara Temsilcisi ve AYD Başkanı Sinan Burhan ve ÇAYTV Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır’ın sorularını cevaplayan Feyzioğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Feyzioğlu, Kadir Şeker’nin avukatı olabileceğini söyledi.  Cumartesi Günü KKTC’de Uluslararası bir sempozyum düzenleyeceklerini belirten Feyzioğlu, Suriye için de görev talep etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Anadolu Soruyor Programının Konuğu Oldu.

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Feyzioğlu  Togay Muratoğlu’na yapılan saldırıyı Kınadı. Feyzioğlu şöyle konuştu:

Geçmiş olsun. Yerel tv lerin desteklenmesi gerektiğini söylüyorum. Anadolu susarsa Türkiye susar. Ben ulusal, yerel ayrımına sıcak bakmıyorum. En milli duruş Anadolu medyasında. Yerel medyanın uydu frekans ücretlerinin ulusalla aynı miktarda olması çok büyük haksızlık.

Çay tv kimsenin üstüne gitmedi.  Kaçak çayı gündeme getirdi. Namusuyla çalışan çay üreticisinin lehine olan bu  çay simsarlarının rahatsız edici. Bu göz dağı mıdır?. Yayınlarınız için size teşekkür ederim.

15 Şubat Cumartesi Günü KKTC’de Uluslararası bir Sempozyum düzenleyeceklerini söyleyen Feyzioğlu, Kıbrıs milli meselemiz yani hükümetler üstü mesele. Bugün o siyasetçi yarın başka siyasetçi ama Kıbrıs Milli meseledir değişmez ve Türk Milletinin asli bir parçasıdır Kıbrıs.

Feyzioğlu “KKTC halkını 2004 yılından bu yana müzakerelerle ezmeye çalıştılar. Avrupa Birliğine alarak şımarttılar. Şımaran Rum Kesimi Kuzey Kıbrıs kesimini ezmeye çalıştı artık müzakerelere devam etmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum dedi.  TBB Başkanı Feyzioğlu “ Müzakereler Rumlara yaradı Türklere zarar verdi” dedi. 

Cumartesi günü yapılacak sempozyumda Maraş’ın KKTC Egemenliğinde Maraş’ı eski sahiplerine açıyoruz diyeceğiz.

GÖREV TALEP EDİYORUM

“Türkiye neden Suriye’de hala anlamayanlara anlatalım. Türkiye’nin topraklarının bütünlüğü Suriye’den başlıyor.. Dış politika ve uluslararası hukukta haklı olmak yetmiyor güçlü de olmak gerekiyor. Türkiye doğru yaptı. 
Sosyal medyada  Fetöcü’ler bizim Rusya ile silahla çatışmaya girmemiz için gaz veriyorlar. 

Bizi Saddam’ın durumuna düşürmek isterler.
Türkiye ırak değil biz de de Saddam yok.
Ben bu konuda  görev talep ediyorum. Devlet başkanları düzeyinde görüşme yapılamıyorsa ortam hazırlanır Türkiye Barolar Birliği olarak Suriye Barolar Birliği Başkanı ile görüşürüm. Ticaret anlamında da Rıfat Hisarcıklıoğlu görüşür bu şekilde aradaki buzlar eriri.

İNFAZ YASASI
Biz aspirin tedbir infaz indirimi ve aflarla sistemi sürekli bozduk. Cezaların yatırımını bitmez tükenmez hale getirdik. Her cezadan en sonunda bir yıl ya da iki yılı silelim dedik. 2 yılı yatırmıyoruz. 6 yıl ceza alan da çıkamıyor. Adalet Bakanlığında olan tasarı ile çoktan çok yıl azdan az yıl  düşülmesi olacak. 

KADİR ŞEKERCİ
Sosyal medya hedefleri üzerinden yorum yapmayı ret ederim. Dosyalarını istedim geliyor. Kadir şeker kasten yapmadığına ikna olursam bir genç evladımıza katkıda bulunacağım. Davaya ben de gireceğim.

YORUMLAR 58
  • z.y. 4 yıl önce Şikayet Et
    yardim edin lutfen
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadir Şeker kurtarılmaz ise kimse kimseye yardım etmez bir daha ,insanlığın ölümünün kilometre taşı olur ,Ölen suç makinesinden de toplum kurtulmuş
    Cevapla
  • İlahinizam 4 yıl önce Şikayet Et
    Karı diyorki ben bu ölen adam için 3 çocuğumu bırakıp geldim o çocukların ahı tutmuştur şimdi nereye gidecek acaba
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    zavalli cocugu kurtarin gencecik fidan
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı çocuk değil ama katil
    Cevapla
  • Hasanbb 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı seviyorum artık. Ama kadir şeker adam öldürdü cezalandırılmalı!
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    tabi canim olay birde baska sonuclansa adam kadiri öldürseydi bu seferde senin gibileri kadirin ne isi vardi araya girmeseydi diyecektiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı