Türkiye'den çok sert tepki: İkiyüzlülüğün fotoğrafı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, “Suriye Rejimi Parlamentosunda bugün alınan 1915 olaylarını sözde soykırım olarak tanıma kararı başlı başına bir ibret vesikasıdır. Kendi halkına yıllardır çoluk çocuk demeden her türlü katliamı uygulayan, milyonlarca kişiyi yerinden eden ve kimyasal silah kullanmadaki mahareti iyi bilinen bir rejimin ikiyüzlülüğünün fotoğrafıdır” dedi.

Türkiye'den çok sert tepki: İkiyüzlülüğün fotoğrafı
Türkiye'den çok sert tepki: İkiyüzlülüğün fotoğrafı
GİRİŞ 13.02.2020 20:50 GÜNCELLEME 13.02.2020 21:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Suriye Rejimi Parlamentosunun 1915 olaylarına dair kabul ettiği karar hakkındaki soruya cevap verdi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, “Suriye Rejimi Parlamentosunda bugün (13 Şubat) alınan 1915 olaylarını sözde soykırım olarak tanıma kararı başlı başına bir ibret vesikasıdır. Kendi halkına yıllardır çoluk çocuk demeden her türlü katliamı uygulayan, milyonlarca kişiyi yerinden eden ve kimyasal silah kullanmadaki mahareti iyi bilinen bir rejimin ikiyüzlülüğünün fotoğrafıdır. Bu rejimin neden olduğu insani dram hala devam etmekte, tarihin en vahim felaketlerinden biri sınırımızda yaşanmaktadır. Bu mesnetsiz iddiaların uluslararası meşruiyetini kaybetmiş zalim bir rejim tarafından öne sürülmesi ise, iddiaların arkasında yatan çarpık zihniyetin açık bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 18
  • Leşger 4 yıl önce Şikayet Et
    Kefere esed birbaşka kefereden yardım dileniyor
    Cevapla
  • Uruz bey 4 yıl önce Şikayet Et
    O rejim tam bir şerefsşzdir. Melundur ve keferedir.
    Cevapla
  • hallo 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah, demekki doğru yoldayız haklı olan biziz.
    Cevapla
  • İsmail h ö 4 yıl önce Şikayet Et
    Kâfirler toptan destekliyor rejim tarafını müslümanı öldürmek için sıraya girmiş nasrunioer İran şihileri Rusya ABD İsrail hepsi birden tek tek avlaya avlaya kan eme eme ilerliyorlar bekletin kâfirler Allah'ın hesabı çok çetin şiddetli olacak sizi yerin dibine gömmek biz müslümanlara inşallah nasip olacak bekletin kâfirler bekleyin yaşasın zalimler için cehennem.
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist yahudilerden öğrenmiştir it herifler. Onlarda Filistin'de katliam yapıp Filistinlileri soy kırıma uğratırken, Almanlar bize soykırım uyguluyor diye feryat ediyorlardı. Ermenilerde aynı katliamı Müslüman Osmanlı tebasına uygularken aynı taktiği uygulsmıdlardı. Klavuzu tilki olanın ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...