HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın Van'daki evinde saklanan ve terör örgütüne eleman sağladığı belirlenen PKK/KCK terör örgütü üyesi yakalandı.

HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın Van'daki evinde saklandığı ve terör örgütüne eleman sağladığı tespit edilen terörist gözaltına alındı.
Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, terörist Y.D'nin örgüte eleman temin etmeye yönelik faaliyetlerde bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, yürüttükleri teknik takip sonucu, bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi olmaktan aranan Y.D'nin HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın evinde kaldığını belirledi.

Fiziki takip için HDP Milletvekili Sarısaç'ın evinin yakınında bekleyen polis ekipleri, evden çıkan Y.D. ile Sarısaç'ın bindiği otomobili takibe aldı.
Polis, bir şoförün kullandığı aracı yolda durdurarak terörist Y.D'yi gözaltına aldı.

Terörist Y.D'nin HDP'li Sarısaç'ın da bulunduğu araçtan indirilerek gözaltına alındığı anlar MOBESE kameralarınca kaydedildi.

Yorumlar 175 Yorum Var
  • Melih b 15.02.2020 23:24
    Vekilliginin düşürülüp içeri alınması chp yi daha da zor durumlara sokar. Artik hdpkk yi savunmalarindan onlara oy verenlerde bikti
  • -o_o- 15.02.2020 13:16
    Gayet normal ne var bunda ,HDP , PKK'nın Siyasi ayağı değilmi ?
  • vatansever 15.02.2020 12:33
    vekilin ne özelligi var onuda vatana ihanetten tutuklanmalı...vekil olana ihanet serbestmi...böyle saçma kanun olurmu...
  • Neco 15.02.2020 12:28
    Aslanlarımız yakalar
  • VATANDAŞ 15.02.2020 12:23
    Sözde Vekil ne Ceza alacak yada alacakmı Pkk ya ne zamana kadar göz yumulacak onu deyin Millete... PKK yı Mecliste ne zamana kadar besleyecez ?
Daha fazla yorum görüntüle