Bahçelievler’de yıkılan binanın çevresi güvenlik çemberine alındı

Bahçelievler’de gündüz saatlerinde çöken 7 katlı binanın enkaz temizleme çalışmaları ekiplerin çalışması gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi. Enkazı kaldırılan binanın çevresi demirlere kapatıldı.

GİRİŞ 15.02.2020 03:54 GÜNCELLEME 15.02.2020 03:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Silivri açıklarında yaşanan 5.8 şiddetindeki depremde hasar gördüğü için boşaltılan Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Narlı Sokak’taki 7 katlı bina gündüz saatlerinde büyük bir gürültü ile çökmüştü. Çökmenin ardından çevredeki 5 binayı tedbir amaçlı tahliye eden ekipler, arama kurtarma çalışmalarının ardından enkazın kaldırılması için uzun süre uğraştı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren çalışmalar neticesinde yıkılan binanın enkazı kaldırıldı.

 

 

Enkazı kaldırılan binanın çevresi demirler ile kapatıldı. Çökmenin meydana geldiği sokakta ekipler sabaha kadar bekleyecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Zekigören 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler Ada bazlı çalışma yapıp binaları aktarmalı dönüşüm projeleri ile yenilemeli, insiyatif yok kimse devletten güçlü değildir. Kimse karşı çıkamaz. Otoparkı bahçesi olan nefes alacak güneş ışığı alacak binaların yapılması gerekiyor, belediye yıkmaz ise deprem yıkacak. Tek bina dönüşüm yasaklanmalı.
    Cevapla
  • Ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    O sokakta ayni akibette iki bina daha var
    Cevapla
  • adaletli 4 yıl önce Şikayet Et
    bizimde binamız yıkılmaya yakın bu hurdacı tayfaları adeta herşeyi çaldılar devler buna dur demeli arsızlarda başın belaya girer
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bina bosaltiktan sonra neden onlemini almadilar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı