Evinde terörist saklayan HDP Van Milletvekili hakkında soruşturma

Van Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç hakkında soruşturma başlatıldı.

Evinde terörist saklayan HDP Van Milletvekili hakkında soruşturma
Evinde terörist saklayan HDP Van Milletvekili hakkında soruşturma
GİRİŞ 15.02.2020 22:47 GÜNCELLEME 16.02.2020 00:51
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Van Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından HDP Milletvekili Murat Sarısaç hakkında, "terör örgütüne yardım ve yataklık, Terörle Mücadele Kanunu 6. maddesine aykırılık ve kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçlarından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

 

TERÖRİSTİ EVİNDE SAKLAMIŞTI!

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, terörist Y.D'nin örgüte eleman temin etmeye yönelik faaliyetlerde bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçmişti.

 

 

Ekipler, yürüttükleri teknik takip sonucu, bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi olmaktan aranan Y.D'nin HDP Van Milletvekili Sarısaç'ın evinde kaldığını belirledi.

Fiziki takip için Sarısaç'ın evinin yakınında bekleyen polis ekipleri, evden çıkan Y.D. ile Murat Sarısaç'ın bindiği otomobili takibe aldı. Polis, bir şoförün kullandığı aracı durdurarak terörist Y.D'yi gözaltına aldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 89
  • Almancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Resmen terörist devletten maaş alıyor! Bunlara, ve bunları destekleyene oy verene hakkım haram olsun!
    Cevapla
  • Tek Gerçek Allah 4 yıl önce Şikayet Et
    benim vergimden bir lokması dahi giriyorsa zehir zıkkım olsun inşallah devlet baba işini bilir bekleyelim görelim bakalım
    Cevapla
  • hursit dilaver 4 yıl önce Şikayet Et
    arkasında lozan muktedirleri ve CHP olduktan sonra korkmasın.DAHA ÖNCE DE dağa silah,terörist taşıyan bir mebus da kahraman oldu. o kadar da balık hafızalı olmayın.anlamadığım şu .niye ah vah ederiz. BU DEVLETİN TERÖRE YARDIM EDENLERİ AYNEN DOKUNULMAZLIĞINI KALDIRMA GÜCÜ YOK MU. yok demek. ama bu bir CHP iktidarında olaydı,başörtülü diye dokunulmazlık kalkardı. haa,yarın chp geldiğinde demokrasi mi olacak..gene başörtüsü yasagı olacak ve KURUCU İRADEYİM BEN diyecek. 1950den beri bu ahali eziklikten, korkaklıktan hiiiç ses çıkaramadı 2015e kadar. hep tokat yedi.GENE VESAYET, DEVŞİRMELER SİSTEMİ, CHATTAM HOUSE YARENLERİNİN İDARESİ müjdelenmeye başladı
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edin bu hain kaçacak. Benden söylemesi. Biran önce dışarı çıkma yasağı konmalıdır. C.savcı ve hakimleri ne güne duruyor???
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakim ve savcılarla adalet yerini bulmaz. Bize beyaz renaultlar lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez