CHP’den Sarısaç’a destek

Terör örgütü PKK'ya eleman temin etmek suçundan aranan teröristin HDP'li milletvekilinin aracında yakalanmasının ardından, ilk tepki yine HDP'nin en büyük destekçisi CHP'den geldi.

GİRİŞ 16.02.2020 07:28 GÜNCELLEME 16.02.2020 09:31
Bu Habere 277 Yorum Yapılmış

HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın Van'daki evinde saklandığı ve terör örgütüne eleman sağladığı tespit edilen terörist Y.D. önceki gün Sarısaç'ın arabasında gözaltına alındı. Teröristin gözaltına alındığı anlar Sarısaç ve HDP'liler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. CHP'liler attıkları destek tweetleri ile CHP-HDP işbirliğini bir kez daha deşifre etti.



ERDEM VE YARKADAŞ

 

 

Sarısaç'ın paylaştığı videodan alıntı yapan CHP'li Barış Yarkadaş, sosyal medya mesajında “'Beyaz Toroslar' geri döndü... Yasadışı bu muamele HDP'li vekile yapıldığı için susmaya devam mı?” ifadelerini kullandı. CHP'li Eren Erdem de “Bu hareket bir HDP’li vekile yapıldı diye susmak mı? Elbette hayır.. Bu muameleyi gören kişi bir 'milletvekilidir, seçilmiştir, halk tarafından onaylanmıştır.' Eğer HDP’li diye susarsan, yarın sana da yapılır. Keza öyle olmadı mı? HDP’li tutuklanınca sustun ve herkes tutuklandı” mesajını paylaştı.

YENİŞAFAK

 

 

YORUMLAR 277
  • Osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Terörle iş birliği yapsınlar diye vermiyorlar eren ve yarkadaş haddinizi bilin bir millet vekili terörist birisini arabasında gizliyorsa tabiki alacaklar ne demek beyaz Toroslar yine geldi sende olsan senide alırlar kusura bakmayın teröristlerle iş birliği yapacaksanız Avrupa'ya gidin bu ülkeyi terk edin
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    kapatın gitsin
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    sizi gidi koç larrr siziiiiiiiiii
    Cevapla
  • halıl 4 yıl önce Şikayet Et
    alcaklar,haınler..yokmu bunları dızgınleyecek..ccpkk lılar sızı..
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarkadaş efendi ile erdem haini,Teröre ve hainlere destek olsun diye bu MİLLET sizi vekil olarak seçmedi.Adam gibi bu ülkenin geleceği için çalışmalar yapın diye seçildiniz.Ayrıca siz kendinize paye vermeyin.Siz bizim VEKİLİMİZ siniz.ASL olan biziz.Hattinizi, bileceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek