PKK çökme noktasına geldi: Demirtaş'ın terörist kardeşi sürekli çağrı yapıyor

Son dönemde başarıyla yürütülen operasyonlarda terör örgütü PKK'ya çok ağır darbe vuruldu. Nokta operasyonlarla havadan ve karadan vurularak çökme noktasına getirilen PKK'da ciddi panik hakim. HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın dağdaki terörist kardeşi Nurettin Demirtaş da tükenme noktasına gelen terör örgütünü bir arada tutmak için ayaklanma ve eylem çağrısı yapıyor.

PKK çökme noktasına geldi: Demirtaş'ın terörist kardeşi sürekli çağrı yapıyor
PKK çökme noktasına geldi: Demirtaş'ın terörist kardeşi sürekli çağrı yapıyor
GİRİŞ 16.02.2020 13:02 GÜNCELLEME 16.02.2020 13:22
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş, yurt içinde ve yurt dışında başarılı operasyonların yanı sıra Diyarbakır HDP il binası önünde 166 gündür devam eden evlat nöbeti ve güvenlik güçlerinin ikna çalışmalarıyla artan teslim olmaları engellemek ve önüne geçmek için örgüt yanlısı yayın organlarında kara propaganda yaparak teröristleri bir arada tutmaya çalışıyor.

 

PKK VE FETÖ KOL KOLA!

Nurettin Demirtaş, bu yayın organlarında PKK'nın FETÖ ile işbirliğini de gözler önüne seriyor. Demirtaş, 3 Ocak'ta terör örgütüne müzahir yayın organına yaptığı açıklamada, "Kürtleri ve sosyalistleri tasfiye etmenin yolu 'terör' kavramıyla çoktan döşenmişti. Müslümanları nasıl tasfiye edeceklerdi? Bir adet 'terör örgütü' icat ettiler ve adına FETÖ dediler" dedi. Yine aynı tarihte yaptığı açıklamada Demirtaş, FETÖ'ye üye olanların mağdur olduğunu, cemaate FETÖ denilemeyeceğini söyledi.

 

 

SIK SIK AYAKLANMA VE EYLEM ÇAĞRISI YAPIYOR

Bölücü terör örgütünün köşeye sıkışması ve eylem yapamaz hale gelmesi üzerine Nurettin Demirtaş, açıklamaları ile sık sık ayaklanma ve eylem çağrısı yapıyor..

PKK ÇÖKME NOKTASINA GELDİ! DEMİRTAŞ'IN KARDEŞİ BÖYLE AĞLADI

Nurettin Demirtaş, 14 Ocak 2020 tarihinde yaptığı bir açıklamada resmen ağlayarak, "Uluslararası komplo tezgahlarının kırılması, tecridin son bulması, Apo'nun özgür yaşar ve çalışır koşullara kavuşturulması için faşizmi yıkmak, demokrasiyi inşa etmek gerekiyor. Kadınların, gençlerin, üniversitelerin, aydınların, sanatçıların, siyasetçilerin, emekçilerin, zindan direnişçilerinin, savaşçıların, hepimizin önündeki birincil görev çökmekte olan faşizmi tamamen yıkmaktır. Yıkılacak, yıkacağız" sözleri ile acı bir yakarışta bulundu.

YORUMLAR 103
  • Ruhi Koç 4 yıl önce Şikayet Et
    PKK'lı Vatan Haini Fetö denmez demiş. Zaten fetö demiyoruz, liderleri wc görevlisiyle ilişki halinde yakalandıgından bu yana "Fetöş-Güloş" diyoruz. !
    Cevapla
  • Kezo 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani nereye dayamıştınız sırtınızı kimse kurtaramaz bu saatten sonra topunuz gelin hepiniz cehennem ateşine gideceksiniz
    Cevapla
  • idam -gelmeli 4 yıl önce Şikayet Et
    kökünüz kurusun hainler
    Cevapla
  • Taraf 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür haberleri 40 yıldır Okuyoruz ama inşallah öyle olur .
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    İDAM nerede kaldı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması