Bahçeli’nin hediye ettiği klasik otomobil için kurban kestiler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, klasik otomobillerinden birini geçen hafta Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a hediye etti. Bahçeli'nin hediye ettiği 1977 model otomobil, getirildiği Harran'da kurban kesilerek karşılandı.

Bahçeli’nin hediye ettiği klasik otomobil için kurban kestiler
Bahçeli’nin hediye ettiği klasik otomobil için kurban kestiler
GİRİŞ 17.02.2020 15:20 GÜNCELLEME 17.02.2020 17:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP Şanlıurfa Milletvekilli İbrahim Özyavuz’un oğlu olan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen hafta klasik otomobillerinden birini hediye etti.



1977 model aracın yeni sahibi olan Mahmut Özyavuz, kendi kullandığı otomobille Ankara’dan Harran’a geldi. Yerel seçimde MHP adına en yüksek oyu aldığı için Devlet Bahçeli'nin hediye ettiği otomobil ve tespihi alan Özyavuz, yeni otomobille Harran'a geldi. İlçede kurban kesilerek karşılanan Özyavuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR 5
  • pusula 4 yıl önce Şikayet Et
    körler sağırlar birbirini ağırlar. bu dine sizin kadar zarar veren olmadı. hediye için kurban kesmek? Bahçeli sen EYT sorununu çözeceğim diyerek oy aldın.
    Cevapla
  • ☪ Kürdüm ☪ 4 yıl önce Şikayet Et
    bu davranış biçimi , hakarettir.. Âllaha nasıl şirk koşulur ?.. kurban gösteriş için kesilmez.. (Kurban).. Allah’ın rızasına nail olmak için kesilir. Diğer ibadetler gösteriş için yapılmadığı gibi, kurban da gösteriş için kesilmez. Muktedir olanlar kurbanı Allah rızası için ibadet kastıyla keserler. Eğer gösteriş için olursa, safiyetini kaybeder ve ibadet değeri kalmaz. “Kurbanlarınızın ne etleri, ne de kanları Allah’a ulaşacak değildir. Allah’a ulaşacak olan ancak sizin takvanızdır.” ... takkiyecilik yapmayınız, Âllaha şirk koşmayınız .... ( şirk )
    Cevapla
  • urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    araplar ülkücü işareti yapıyot eyvah kimler kimlerle beraber :)
    Cevapla
  • YASİN 4 yıl önce Şikayet Et
    artisssssss havanı yesinler senin duruşa bah heelee :)))
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli nin tuzu kuru,araba hediye edebilecek kadar durumu var,ama vatandaşı pek düşünmüyor,suçluya af teklifi vereceğine CHP vekili gibi 2000 sonrası emekliye intibak teklifi verse idi ya.tok açın halinden anlamıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!