Ahmet Davutoğlu, Gezi Parkı davasından çekildi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gezi Davası'ndan çekildiği açıklandı.

Ahmet Davutoğlu, Gezi Parkı davasından çekildi
Ahmet Davutoğlu, Gezi Parkı davasından çekildi
GİRİŞ 17.02.2020 22:48 GÜNCELLEME 17.02.2020 22:48
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi ve Hukuk işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Davutoğlu'nun Gezi Parkı davasından çekildiğini ifade etti.

Üstün, "Davutoğlu, Gezi Parkı davasından çekildi, kendi inisiyatifinde olan kısımda artık yok" dedi. Davutoğlu, Gezi Parkı davasında mağdur sıfatıyla yer alıyordu.

YORUMLAR 109
  • Keskinli 4 yıl önce Şikayet Et
    AHMET N'OLDU DA, BENCİLLİĞİNLE BUNLAR HEP OLDU?! ALLAH şahidim sana hiç güvenmedim, çevremdeki insanlarla da bunu paylaştım. YAZIK.
    Cevapla
  • KAPAK 4 yıl önce Şikayet Et
    makam mevki için dava arkadaşlarını satan ,kendi menfaati için milletine ne yapmaz ki ...türk milleti doğruyu da görür yanlışı da doğruya destek yanlışa cevap vermesini çok iyi bilir ...
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve bunun benzeri, kardeşlik nedir? yol arkadaşlığı nedir? Vefa nedir? öğrenememiş Müslüman görünümlü münafıklar var. Bunlar insan görünümlü organizmalar. Tarihin karanlık sahifelerinde hain yaftasıyla yaftalanarak yerlerini alacaklardır. Değer miydi üç günlük dünya hayatına karşılık şerefini satmak.
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın midesi, bilerek ve isteyerek yapılan bunca ilkesizliği, işbirliğini, ihaneti, üç kuruşluk menfaat için davasını ve dava arkadaşlarını satmayı, nasıl kaldırır ben bilmiyorum. Bu tipler ki, bunlardan Türkiye'de pek çok var. Efendilerine yaranmak ve kendilerini beğendirmek için her şeylerini feda eden ev köleleridir.
    Cevapla
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    daha iktidarının ilk yılında hani türban yasağını kaldıracaktı diyen bazı o vakitler akp li görünenlerin aslında kimler oldukları şimdilerde ortaya çıkıyor....bunlar özel olarak yetiştirilmiş batı -haçlı uşağı vatanhainleridir....bunun genel başkan olduğu zamanda erdoğan binali yıldırımda direniyordu o vakitler biz bile yahu reis yapma davutoğlu olsun diye diye bizde bu yanlışın azyada çok bir parçası olduk mevlam afetsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor