Manisa'da 5,2 büyüklüğünde deprem

AFAD verilerine göre, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde saat 19.09’da 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 19.45 itibariyle ise 3.9 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi. Gece saatlerinde 00:23'te 4.2 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

GİRİŞ 19.02.2020 00:30 GÜNCELLEME 19.02.2020 00:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, Richter ölçeğine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre, saat 19.09'da merkez üssü Manisa'nın Kırkağaç ilçesi Karakurt Mahallesinde deprem meydana geldi.

Kuzuların yüksek ses çıkarmasından şüphelendi, video çekerken depremi kaydetti

Yerin 6.98 kilometre derinliğinde olan deprem, Manisa'nın yanı sıra çevre iller İzmir, Balıkesir ve Aydın'da da hissedildi. Sarsıntı ile birlikte panik yaşayan vatandaşlar, açık alanlara çıktı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, AFAD verilerine göre 5.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada olumsuz bir durum olmadığı belirtildi. Yapılan açıklamada, "18.02.2020 tarihinde saat 19.09 da merkez üssü Kırkağaç İlçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

 

 

Anında bir kasap dükkanında çekilen görüntü, depremin şiddetini ortaya koydu. Vitrinde çıkarılan etlerin, depremin şiddetiyle saniyelerce sallanması görüntülerde yer aldı.

BİR DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde saat 00.23'te 4.2 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, depremde ilk belirlemelere göre yaralanma ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

AFAD'tan alınan bilgilere göre, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 19.09'da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından gece saat 00.23'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre yaralanma ve mal kaybı meydana gelmezken vatandaşlar panik yaşadı.

YORUMLAR 12
  • Ejder 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuzuların sessiz ligi
    Cevapla
  • Elazığlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz elaziglilar olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz Rabbim beterinden saklasın biz de sallaniyoruz Manisalı kardeşlerimizi çok iyi anlıyoruz Elazığ depremde bitti sağlam bina kalmadı Rabbim sizlere gostermesin
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    yine oldu deprem 4.2
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim sana sığınıyorum,beni affet, çünkü ben bunca adaletsizliğe sesimi yükseltecek yolu bulamadım. Amin
    Cevapla
  • bitlis 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kırkağaca bir uyarıdır bence çingene mahallesimde ne kötülük istersen var bayram yok camiler muhteşem ama namaz kıran pek yok 3 ay askerlikte kaldım toplasan 1 hafta dışarı çıktım İslama alakalı pek birşey kalmamış kültür gelenek görenek Allah bizi uyarıyor gazabım şiddetlidir kendine gel ey insan oğlu ama maalesef bizler ders almıyoruz hayat tlf tablet pc TV alışveriş işden ibaret sanıyoruz büyük bir gaflet geçmiş olsun kırkağaç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!