Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Suriye'nin İdlib kentinde, rejimin düzenlediği hava saldırısında şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk'ün (25) acı haberi Gaziantep'teki ailesine ulaştı.

Gaziantep'e şehit ateşi düştü
Gaziantep'e şehit ateşi düştü
GİRİŞ 20.02.2020 21:18 GÜNCELLEME 20.02.2020 21:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İdlib'de, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce göç ve krizi önlemek için çalışmalar sürerken, bölgeye rejim tarafından hava saldırısı düzenlendi. Saldırıda 2 asker şehit oldu, 5 asker de yaralandı. Şehit olan askerlerden Tankçı Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk'ün şehadet haberi, Gaziantep'teki İstiklal Mahallesi'nde oturan babası Osman Ertürk ve annesi Hatice Ertürk'e, askeri yetkililer ve sağlık ekiplerince verildi. Acı haberi alan Ertürk ailesi, gözyaşlarına boğuldu. Haberi alan aile yakınları ve komşular ise eve taziye ziyaretinde bulundu. Bekar olduğu öğrenilen Şehit Mustafa Ertürk'ün cenazesinin, daha sonra belirlenecek olan tarihte Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.


GAZİANTEP VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu hemşehrimiz Tankçı Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk Şehit olmuştur. Aynı saldırıda Şehit düșen bütün askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz" denildi.


 

YORUMLAR 13
  • ibrahim27 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin.şehidimizin ruhu şad olsu.ailesine sabır versin.Allahım ordumuzu koru.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun paşam
    Cevapla
  • Türk korkusuzdur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ordu şanlı Ordu dua almış inşallah zafere gideriz Allah’ın izniyle
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    ne rejimi kardeşim rusya şehit ediyor askerlerimizi biz hala düşünüyoruz yok gazı kesermiş yok turist gelmezmiş bırakın bu hikayeleri
    Cevapla
  • burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    abi boş muhabbeti bitirelim bütün dünya gönüllü veya para sivil insanları asker yapıyorda mesala ben gönüllü para da istemiyorum alin ben ve benim gibi düşünenleri sürün savaşa biz anlatmaktan bıktık siz anlamamaktan bikmadiniz
    Cevapla
  • Samet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölmeyi bayılmak sanma o insanların içinde gönüllük olmasa 5 dakka durmazlar o dağlarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...