Bakan Akar, Hatay’da yaralı askerleri ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib’deki hain saldırıda şehit olan Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın Samandağ ilçesindeki baba ocağının ziyaretinin ardından Hatay Devlet Hastanesi’nde yatan yaralı askerleri ziyaret etti.

GİRİŞ 22.02.2020 01:54 GÜNCELLEME 22.02.2020 08:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile sınır bölgesinde görev yapan birliklerdeki incelemelerinin ardından İdlib’deki hain saldırıda şehit olan Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın Samandağ ilçesindeki baba ocağına gitti.



Ziyaretin ardından Bakan Akar ve Komutanlar, Hatay Devlet Hastanesi’ne giderek yaralı askerlerimizi ziyaret etti. Sağlık durumlarına ilişkin yetkililerden bilgi alan, yaralı askerlerle yakından ilgilenen Bakan Akar, “Vatan, millet için yaptığınız kahramanlık, fedakârlıklar dillere destandır” diye konuştu.



 

 

YORUMLAR 5
  • GÖRELE... 4 yıl önce Şikayet Et
    eskiden askeri ziyaret eden komutanlar yokdu şimdi ise genelkurmay başkanı bile ziyaret ediyor ne güzel şeyler oluyor inşallah böğle devam eder chp ikdidar olursa bu işler ortadan kalkar.....
    Cevapla
  • İhanet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyorum.Yaralılara acil şifalardiliyerek düşmanı lanetliyorum.
    Cevapla
  • AKSEKİ 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu fötr şapkalılar da kim ?
    Cevapla
  • Greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Olması gerektiği gibi Müslüman.Atatürk değerlerini özümseyerek dinini bütünleştirmiş Allah yolunda inançlı insanlar.
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye sınırındaki komutanlar askerlerimizin korunması için uçak savar hatta uçak bulundurmalılar hep havadan saldırıyor Esed bunu dikkate alın ve füzeler ve daha yaklaşmadan Türkiyenin barış kaplarına yaklaşmadan. düşman yok edilmeli çünkü bizim iyi niyetimizi hep kötüye kullandı Rusya Esed şimdi hesab vermeli yok edilmeli Allah ın izniyle Amin Amin amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor