İncirlik Üssü'ne 5 kargo uçağı birden geldi! Gerçek ortaya çıktı

Almanya'dan kalkarak İncirlik Üssü'ne doğru uçuşa geçen 5 ABD kargo uçağı dikkati çekti. Bir süre sonra ise Patriot yorumlarına neden olan uçakların gerçek hedefi belli oldu. Uçakların Türkiye hava sahasını kullanarak Irak'taki ABD üslerine gittiği öğrenildi.

İncirlik Üssü'ne 5 kargo uçağı birden geldi! Gerçek ortaya çıktı
İncirlik Üssü'ne 5 kargo uçağı birden geldi! Gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 22.02.2020 09:23 GÜNCELLEME 22.02.2020 09:32
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

ABD Hava Kuvvetleri'ne bağlı 39'uncu Kanat Komutanlığı ile Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'nın konuşlu olduğu İncirlik Üssü'ne doğru yola çıkan ABD uçakları merak uyandırdı. 

 

 

PATRİOT TALEBİ

İdlib'de yaşanan gerilimin ardından Türkiye'nin ABD'den Partiot hava savunma sistemi istediği haberlerinin ardından gerçekleşen bu uçuş değişik yorumlara neden oldu ama gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

 

 

UÇAKLAR IRAK'TAKİ ÜSLERE GİTTİ

Uçaklarla ilgili gerçek ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Uçakların Türkiye hava sahasını kullanarak ABD'nin Irak'taki üslerine gittiği belirtildi.  

YORUMLAR 66
  • Gazişah 4 yıl önce Şikayet Et
    3.Dünya savaşı ha çıktı ha çıkacak bu alanda bazı zamanlarda kırmızı ışıkta geçmek icab edebilir..Ve bu adımları atmamız gerekmekte kurala uyan birtek biz varız millet istediği gibi at oynatıyor..Gerekirse iş bittikten sonra özür dileriz olur biter
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan abd terörist faliyetlerine yenisini ekler petrölü elegeçiren abd ırak gelirlerine hipotek koymuştur
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Su ise bak ya, sanki babalarinin bahcesine gidiyorlar.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden bu tür uçuşlar ve kargolarla "PKK'ya el telsizi, dolar, vs vs" taşırlardı..Kaçak CIA, FBI estek köstek adamlarının taşınması da cabası..Yaa burası Türkiye, vatanımız, bizim Üssümüzde bizim borumuz öter müstemleke memleketmiyiz biz dendiğindeee ÇEVİK BİR ell uzanırr hemen "Bunlar bizim müttefikimiz napıyorsunuz siz de adamları kontrol ediyorsunuzz" denirdi??
    Cevapla
  • Hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru okumak lazım. Türkiye bir harekat yapacak. Uçak dolu gelip boş iraka gitmiştir. Rusyadan habersiz patriotlar teslim edilmiştir. Abd ve Almanya mülteci konusunda hassas o nedenle bu desteği vermek zorundadır. Bu harekatın çok yakın zamanda başlaması demek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...