Baba Kavurmacı'dan tepki çeken duygu sömürüsü!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik TUSKON davasından dosyaları ayrılan tutuksuz sanık Mustafa Şevki Kavurmacı'nın mahkemedeki savunmasında duygu sömürüsü yaparak, Türkiye'yi hedef alan terör örgütü FETÖ'yü ağzına almaması tepkiye neden oldu.

Baba Kavurmacı'dan tepki çeken duygu sömürüsü!
Baba Kavurmacı'dan tepki çeken duygu sömürüsü!
GİRİŞ 22.02.2020 18:54 GÜNCELLEME 22.02.2020 18:54
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Mustafa Şevki Kavurmacı'nın esasa ilişkin mütalaaya karşı savunmaları alındı. Mustafa Şevki Kavurmacı'nın savunmasında hain terör örgütü FETÖ'den hiç bahsetmemesi dikkatlerden kaçmadı.

GARİP SAVUNMA!

Duruşmada daha sonra ayakta durmakta zorlandığını belirterek avukatının desteğiyle kürsüye çıkan sanık Mustafa Şevki Kavurmacı, esasa ilişkin mütalaaya karşı savunmasında şunları söyledi:

 

"İnsan izzetiyle, şerefiyle, vatan sevgisiyle yaşar. Hayatımı ülkem için çalışmakla geçirdim. 80 yaşına dayandığım bugünlerde, en adi iftiralara maruz kaldım. Böyle yaşanmıyor, böyle yaşamayı zillet kabul ediyorum. Ben bir Türk milliyetçisiyim. Vatanına ve milletine bağlı bir insanım. 15 bin üniversite talebesinin tahsilini yapmasına vesile oldum. Hayatımda hiç haram lokma yemedim. Devletim ve milletim adına yapılacak her türlü çalışmanın yanındayım."

Savunmasının bir kısmını avukatı okuyan Kavurmacı, daha sonra sağlık durumu elvermediğini gerekçe göstererek mahkeme heyetinden izin alarak salondan çıktı.

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mustafa Şevki Kavurmacı FETÖ üyeliğinden 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası aldı.

YORUMLAR 38
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    15 bin öğrenciye burs verdim diyor kimlere verdiği araştırılsın gizli fetöcüler ortaya çıkar
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    yardım dediği fetöye himmet adı altında verdikleri paralardır.Bu millet bunun hesabı sorduğu gibi birde ahiretde hesap gününde hesabını çok ağır ödeyecekler.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Filistine yardım etmişte, 15bin üniversite öğrencisine yardım etmiş. Garibanlara, yoksullara, mazlumlara yardım etseymiş.
    Cevapla
  • izmir cem.ish. 4 yıl önce Şikayet Et
    bu zengin adamların etrafını ahtapot gibi örmüşlerdi.manevi ders adı altında para vermezsen şefkat tokadı yersin biz dinen yardım eriyiz bizlere kesin vermelisin diye baskı yapıp dinen korkutma yapıyorlardı.birde sen bizim pirimizsin üstadımızsın gazı ve yağ yalaka çeker bunlar devamlı ziyaret devamlı kafa yeme beyin yıkama yaparlar bu fetö giren kolay çıkamaz çıksa anında hain ilan ederlerdi.
    Cevapla
  • izmir cem.ish. 4 yıl önce Şikayet Et
    2012 den 2015 yılına kadar devlet milletini yargılamadı ayrılması için 3 yıl süre verdi inadına ve devlete kafa tutarak devam edenleri haklı olarak cezalandırdı.bunlar darbeden 2 yıl önce ilerde yönetime biz geçeceğiz edası ve havasıyla davranıp etrafa kafa tutuyorlardı.savcıların yarısı bizim onlar bizden emir alır deyip hava atıyorlardı.bu zengin esnaf kendi parasıyla örgüte devam etip rezil oldular kendilerine yazık ettiler.çoğu yerlerini ucuza satıp yurt dışına kaçtılar.akıllılık edip kirli ve pis düşünceli örgütü zamanında bıraksalardı hiç ceza almazdı ve şerfiyle yaşardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı