Manisa'nın Turgutlu ilçesinde işlenen cinayetin görüntüleri bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.Altay Mahallesi Keçeciler Sokak’ta bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, cinayet zanlısı Mustafa D. ve yeğeni Döne Ü'nün otomobille cinayetin işlendiği yere geldiği görülüyor.

Otomobilden inerek bir iş yerine giden Mustafa D.ve yeğeninin, bir süre sonra maktul Mustafa Balmumcu ile aracın yanına tartışarak geldikleri ve Mustafa D'nin Hüsnü Balmumcu'yu belinden çıkardığı tabanca ile vurduğu, otomobille kaçmaya çalıştıkları sırada olay yerine gelen sivil polislerle çatıştığı görüntülerde yer alıyor.Altay Mahallesi Keçeciler Sokak'ta aralarında husumet olduğu iddia edilen Mustafa D. (63) ile Hüsnü Balmumcu (54) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü.

Kavgada Mustafa D, Hüsnü Balmumcu'yu tabanca ile vurmuş, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Balmumcu, 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti .Polis, olayla ilgili Mustafa D. ile yeğenini gözaltına almıştı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Hıdır BUDUR 23.02.2020 16:54
    Kamera deyinceeeee, gezi parkı eylemlerinden önceee İstanbula çöreklenen BBC KAMERALARI var yaaaaa... o kameralarınn hepsii.....gezi eylemleri masum eylemlerdirrr diyennn....
  • Ahmed 23.02.2020 11:47
    Türk insanı polisle çatışmaz. Durum belli
  • Ali 23.02.2020 11:04
    Elinde silah olanı polis sorgusuz indirmeli
  • Okan 23.02.2020 10:36
    Ben bizim polisten yemin ederim birşey anlayamadim adam sıkıyor polise vurun öldurun Allah korusun size mermi isabet etseydi Allah askerimizi polisimizi korusun amin
  • adil 23.02.2020 10:07
    imanlar zayıfladı Elllah cc. korkusu azaldı kanun karşılığı yok hükmünde sonuçda bu maalesef
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek