Emniyet'ten Afgan uyruklu kişiye tokat atan kişi hakkında açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü, Afgan uyruklu yabancıya tokat atan kişinin suç örgütü üyeliğinden tutuklu bulunduğunu ve bu videoyu paylaşan hesap hakkında işlem başlatıldığını duyurdu.

Emniyet'ten Afgan uyruklu kişiye tokat atan kişi hakkında açıklama
Emniyet'ten Afgan uyruklu kişiye tokat atan kişi hakkında açıklama
GİRİŞ 23.02.2020 02:16 GÜNCELLEME 23.02.2020 02:16

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, bir kişinin, Afgan uyruklu bir kişiyi boynunda ülkesinin bayrağının renkleri olan şal taşıdığı için tokatladığı ana ilişkin Twitter'da paylaşımlar yapıldığı hatırlatıldı.

Paylaşımın yapıldığı "@polisozeltr" hesabının Emniyet Genel Müdürlüğüne ait olmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"21 Şubat 2020'de tekrar gündeme getirilerek yayımlanan video paylaşımında tokat atan E.D, organize suç örgütü üyesi olmaktan cezaevinde tutuklu bulunmaktadır. '@polisozeltr' kullanıcı adlı Twitter hesabının yöneticisi M.Y. hakkında yapmış olduğu paylaşımlar sebebiyle gerekli soruşturma başlatılmıştır. M.Y. ve videoda yer alan E.D'nin Emniyet Teşkilatımız ile hiçbir ilişiği bulunmamaktadır."

Açıklamada, vatandaşlardan resmi sosyal medya hesapları dışındaki hesaplara itibar etmemeleri istendi. Öte yandan, "@polisozeltr" hesabının kapatıldığı görüldü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı