Çorum’da 4 DEAŞ'lı tutuklandı

Çorum’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çorum’da 4 DEAŞ'lı tutuklandı
Çorum’da 4 DEAŞ'lı tutuklandı
GİRİŞ 02.03.2020 00:50 GÜNCELLEME 02.03.2020 00:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Çorum İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Komutanlığı ile koordineli olarak 4 ayrı adrese operasyon düzenlenmişti. Operasyonda DEAŞ terör örgütü ile bağlantıları olduğu belirlenen 4 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise ele geçirilen materyallere ise el konulmuştu.

Sorguları tamamlanan DEAŞ üyesi zanlılar, geniş güvenlik önlemleri altında haklarında düzenlenen soruşturma evrakıyla birlikte adli makamlara sevk edilmişti. Nöbetçi mahkemece tutuklanan zanlılar Çorum L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir ifade çok şeyleri getirir. merhamet yok. artik bitti.
    Cevapla
  • Önemli ! 4 yıl önce Şikayet Et
    İST başakşehir konut deaş kaynıyor, dul ve yalniz kucik cocuklari ile yalniz yasayan mavi gozlu turkce yada arapca konusmayan dul ve yalniz oldugunu soyledigi halde kimisi her yil kimisi 2 yila bir pek coik cocuk yaparak ve toplu tasima yerine taksi ile ulasim saglayan pahali marketlerden dolu alisveris surekli yapan, pahali spor marka ailecek giyinen pek cok avrupali fizoksel ozelliginde ama gozlerine kadar ortulu olan kadınlar ( bu yuzden bence kimlikleri tanimlanamiyor ) var, erkek yoksa çocuklar nerden ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...