Son seçim anketi yayınlandı! Dikkat çeken sonuçlar

Kamuoyu araştırma şirketi Optimar, ocak ayında gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını açıkladı. Araştırmaya göre, AK Parti yükselişini sürdürürken, vatandaşlardan da Suriye'deki operasyonlara destek geldi.

Son seçim anketi yayınlandı! Dikkat çeken sonuçlar
Son seçim anketi yayınlandı! Dikkat çeken sonuçlar
GİRİŞ 05.03.2020 20:13 GÜNCELLEME 05.03.2020 20:14
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Optimar Araştırma tarafından 26 ilde yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılan ankette AK Parti yükselişini sürdürürken, yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve parti kurması beklenen Ali Babacan, büyük hüsran yaşadı. Vatandaşlardan ise İdlib'deki operasyona büyük destek geldi.

Optimar, son yaptıkları anket verilerini sosyal medya hesabından paylaştı. Ankete göre, yükselişini sürdüren AK Parti, yüzde 42, 2, CHP 24,2, MHP 11,2, HDP 10,4.  İYİ Pati ise 9,2 oy oranıyla baraj altında kalıyor.



Araştırmada; Ahmet Davutoğlu'nun partisi 1,0 oy alırken, parti kurması beklenen Ali Babacan ise 0,3 oy oranına sahip. Ankette diğer partileri tercih edenler ise 1,3.

İDLİB OPERASYONU

Katılımcılara, "Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerimize Esad rejimi tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen askerlerimiz için yapılan operasyonları nasıl karşılıyorsunuz?" sorusu da yöneltildi.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 74
  • halıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ..Chp olmadan barajı gecemez..mumkun degıl...
    Cevapla
  • vay 4 yıl önce Şikayet Et
    bu iş bitti
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış bir anket: AKP, Suriye,de savaşı %42 için mi çıkardı? Oyu kesinlikle%100 .
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben samimiyetle söylüyorum ki bu chdp bu millete bu ülkeye bir hizmeti yok yerli ve milli olmdığı yapılan her hizmete rahmetli şehit Menderes ten beri helenkötü dediği halde bu yüzde 25 gerçekten çok fazla hayret ve şaşkınlık içindeyiz bu saplantılı ideolji varken ne diyelim hayret bunlar yapılan her hayırlı hizmete yollara ,köprülere, barajlara, terörle mücadeleye karşı oldukları ortadayken ne diyelim......
    Cevapla
  • Hadi Hayırlısı 4 yıl önce Şikayet Et
    Milli bütünlügümüzü tarihten aldığımız dersle anlıyoruz bugün geldiyimiz nokta BİR AŞK HİKAYESİ Devlet Millet elele Güçlü Türkiye Ekonomisi eskiden fakirin evine yardımmı edilirdi şimdi fakirlik maaşı alınıyor insan insana yardımı ihmal eder ama devlet ihmal etmez güçlü devlet Ana Baba gibidir halkına koşar tabiki bu halk yapılan her fedakarlığı görmemezlikten gemez ise herşey bereketli ve bol olur ama nankörlük olursa o zaman herkes ceremesini çeker INSANOĞLU Çok basit olan doğruyu seçer aldanmışlığı deyil ev yönetmek, devlet yönetmek çok zor şeyler konuşmakla olmaz herkesimi idare etmek gönül dunyalarını kazanmak çok onemli Osmanlı bunu başarmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!