Fatma Teyzeye Başkan Erdoğan’ın tablosu hediye edildi

"Suriye'de ne işimiz var?" sorusuna verdiği cevapla büyük beğeni toplayan Başkan Erdoğan’ın da meclis gurup toplantısında söz ettiği Fatma Özaslan’a ilgi devam ediyor.

Fatma Teyzeye Başkan Erdoğan’ın tablosu hediye edildi
Fatma Teyzeye Başkan Erdoğan’ın tablosu hediye edildi
GİRİŞ 08.03.2020 18:22 GÜNCELLEME 08.03.2020 18:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Malatya’da yaşayan 78 yaşındaki Fatma Özaslan’ın pazarda alışveriş yaparken Suriye konusundaki sözleri kısa sürede sosyal medyada gündeme geldi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İş Adamı Sabri Unat, Fatma Özaslan’ı evinde ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablosunu hediye etti.

"MALATYA’MIZIN NENE HATUNU"

Ziyarette konuşan İş Adamı Sabri Unat, “Bu gün Malatya’mızın nene hatunu Fatma Özaslan teyzemizi ziyaret ederek elini öptük hayır duasını aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ı çok sevdiğini sosyal medyada gördük ve duyduk kendisine bu gün Erdoğan tablosunu hediye ediyoruz. Fatma teyze Malatya’mızda Türkiye’de seni çok sevdi bizler içinde dua edersin inşallah” şeklinde konuştu.

FATMA ÖZASLAN: BU VATAN HEPİMİZİN

Fatma Özaslan ise, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sizlerin Allah yardımcınız olsun. Vatanımıza, milletimize bayrağımıza hizmet edenlere her gün dua ediyorum. Bu vatan hepimizin. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor “ diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Muhammet 4 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğana sevgimizi anlatırken bazıları ne menfaatiniz var bu kadar bağlısınız diyor. Hadi bize bu soru tamam ama dünyalık tüm işleri bitmiş olan bu güzel insanların ne menfaati var. Söyleyim sadece islam ve kuran. Allah(c.c) rızası.
    Cevapla
  • Müslüman Kürt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde nene hatunlar bitmez içimizdeki hainler bunu anlamaz
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    7 Lisan bilen uc universite bitirmis fakat Bu teyzemin ferasetine erisememis insanlar var.Helal olsun teyzem zeka kupu subhanAllâh.
    Cevapla
  • Malatyali 4 yıl önce Şikayet Et
    Teyzemin ellerinden öpüyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak