Anne ve babası memur olan çalışanlara izin verilecek mi? Bakan Selçuk açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında tüm bakanların katıldığı koronavirüs toplantısı sonrası pek çok insan okulların tatil edilmesi sonrasında, anne ve babası çalışanlardan birine izin verilip verilmeyeceği merak ediliyordu. Bakan Selçuk bu konuda bir karar alınmadığını ancak tüm kamu personelini ilgilendirdiği için Cumhurbaşkanlığının bu konuda alacağı kararların beklenmesi gerektiğini belirtti.

Anne ve babası memur olan çalışanlara izin verilecek mi? Bakan Selçuk açıkladı
Anne ve babası memur olan çalışanlara izin verilecek mi? Bakan Selçuk açıkladı
GİRİŞ 12.03.2020 22:50 GÜNCELLEME 12.03.2020 23:09
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin koronavirüs salgınıyla ilgili alacağı tedbirler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı ile masaya yatırıldı. Açıklanan kararlarla okulların tatil edilmesi sonrasında, anne ve babası memur olan çalışanlar için idari bir karar alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. 

Bu konu, CNN Türk'te soruları cevaplayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a soruldu. Bakan Selçuk, tüm kamu personelini ilgilendiren konularda kendisinin karar veremeyeceğini bu konuda Cumhurbaşkanlığının vereceği kararların beklenmesi gerektiğini belirtti.

YORUMLAR 71
  • Selda 3 yıl önce Şikayet Et
    biz çalışan anne baba olarak çocuklarımızı ne yapıcaz acaba bunun içinde bir çözüm üretirler sanırım magdur anne baba
    Cevapla
  • Canan 3 yıl önce Şikayet Et
    Calisan anne baba için yine sıkıntılar başladı.okullari tatil eden zihniyet calisan anne babalara niçin bir çözüm bulmuyor.
    Cevapla
  • Sait 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık bakanlığı 2 ay önce risk grubunda sayılan kronik rahatsızlığını 1 Haziran itibari ile yok saydı okadar tezat bir durum varki ortada 2 yıl içerisinde 2 tane tanı koyma şartı getirildi ya arkadaş tanı bir kere konur tedavisi edilir aynı hastalıktan kaç kere tanı konar 1 kere tanı konur lütfen bu konuyu aydınlatın
    Cevapla
  • Sait 3 yıl önce Şikayet Et
    covid 19 nedeniyle kreşe giden çocuğu olan anneler babalar kreşlerin tatil olması nedeniyle çocuklarını bırakıcak yer bulamayan anneler ne yapıcak resmen görmemezlikten gelindi herkesin annesi babası yok bırakıcak derhal bakanlıkların bu konuyu acilen gündeme getirmesi lazım yoksa ortada görünmeyen büyük mağduriyet var lütfen lütfen lütfen bu konuya açıklık getirilsin
    Cevapla
  • Çalışanlar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir düşmanlık birbirimize bana olmuyorsa ona da olmasın. Oluyorsa özel sektörde de olsun buna kim itiraz eder. Anne baba kabahat işleyip memur olmuş sanki. Diğer zamanlarda ne yapılıyor diyor. Yahu kardeşim biz çocuklarımızı kreş vb yerlere bırakıyorduk zaten. Onlar kapalı. Komşuya kaç gün rica edersin onun çocuğuda evde. Aileden kimse de yok bırakacak. Yılık izin zaten 20 gün. Onu da yazın 1 hafta 10 gün memlekete gidiyorsun. Geri kalanı da çocuğun hastalığı veya farklı zorunluluklarla kullanıyırsun. Çok anlayışsızız. Bu ülkede memur öğretmen düşmanlığı nedir anlamadım. Özelde çalışanlarada bir şekilde kolaylık sağlanmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak