Bakan Soylu'dan sosyal medyada yayınlanan görüntülere açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyada dolaşan görüntüye ilişkin, “Yanlış yapılan bu biniş işlemiyle ilgili gereği yapılıyor. Yolcular karantinaya alınıyor” dedi.

Bakan Soylu'dan sosyal medyada yayınlanan görüntülere açıklama
Bakan Soylu'dan sosyal medyada yayınlanan görüntülere açıklama
GİRİŞ 18.03.2020 00:28 GÜNCELLEME 18.03.2020 00:33
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyada yayılan karantina alanına doğru yola çıkan otobüsün içinden bir yolcunun indiği ve özel bir araçla gittiği iddialarına yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa’dan gelen vatandaşların karantinaya alınacakları yurda götürüldüğü sırada bir yolcunun indirilmesinin ardından sosyal medyada dolaşan görüntüye ilişkin Twitter’dan açıklamada bulundu.

''14 GÜN SONRA KIBRIS'A GERİ GÖNDERECEĞİZ''

Bakan Soylu yaptığı paylaşımda, “Fransa’dan gelen iki yolcu Kıbrıs aktarmalı olarak uçağa bindirilmiş ancak son gelen yolcularla ilgili böyle bir transit uygulamamız yok. Yanlış yapılan bu biniş işlemiyle ilgili gereği yapılıyor. Yolcular karantinaya alınıyor. 14 gün sonra Kıbrıs’a göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

KARANTİNAYA ALINDI

Bakan Soylu, ''Karantinaya götürülen yolcuları taşıyan otobüsten inen bir yolcu ve yine onun gibi Kıbrıs aktarması olan ikinci yolcu KARANTİNAYA ALINDI... 14 gün karantina altında kaldıktan sonra Kıbrıs’a gönderilecekler.'' açıklamalarında bulundu.

ADALET BAKANI GÜL'DEN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “ Fransa’dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınması olayıyla ilgili olarak hukuk gerekeni yapacaktır. Bu konuda hiçbir taviz, hiçbir istisnai muamele kabul edilemez. Kanun önünde herkes eşittir. Olayın takipçisiyiz“ dedi.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN SORUŞTURMA KARARI

İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı Fransa’dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 59
  • İlginç 4 yıl önce Şikayet Et
    Otobüsü durduran yetkililer yolculara açıklama yapmıyorlar (1) 20 snlik bir görüntü de bu boşluklardan yararlanıp infial oluyor (2) Kızın babasının mevcut hükümetle bir bağı yok ayrıca burada da müdür değil AKPli hiç değil.. S.Soylu olayı araştıracağım deyip bir saat içinde inen yolcuların onlara ait KKTC karantinasında olduklarını söylüyor.. Olay burada biter bence
    Cevapla
  • A.A.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal Medya adi altinda CHP/HDP yalan Makinasi calistiriyor.! Yeter artik, Devletin baska isi gücü yokmu`da Bunun gibi yalan Makinasiyla ugrastiriliyor.. En iyisi Interneti Kapatmak. Sadece Radyo / Televizyon / Gazete yeter. (gecmisde yettide simdimi yetmiyecek? neymis hersey hizli oluyormus.. Evet hizli YALAN Oluyor)
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem Türkleri sevmiyordunuz niye geldiniz fransada geberseydiniz. Kimse polisimize askerimize hakaret edemez. Bunların hepsini geldiği uçakla geri gönderin.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu tam bir vatan hainliğidir sorumlular bulunup kamuoyuna açıklanmalıdır.inşşaallah
    Cevapla
  • Kılıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Karantinayı dün gece FETÖ eli ile deldiler. sosyal medyada infiale yaratarak toplumu hareketlendirme, devleti aciz bırakma çabaları her dakika devam ediyor. Bunu birkaç kendini bilmez polis müsvettesi ile yaptılar. içişleri bakanlığı anında olaya el koydu ve sorumluları gereken cezayı alacaklar. Teyide muhtaç bir bilgi ama KKTC sivil havacılık müdürü nasıl oluyorda ülkemizde polise illegal yollardan karantinayı deldirebiliyor ve kızını otobüsten aldırıyor.akıllı insanların yapacağı birşey değil bu. Bunu sadece FETÖ eliyle yapabilirler. KKTC'ye fazlasıyla nüksetmiş bu hainler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması