Koronavirüs toplantısında dikkat çeken detay!

Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı'nda Başkan Erdoğan'ın sağında ve solunda 57. Alay Sancağı yer aldı.

Koronavirüs toplantısında dikkat çeken detay!
Koronavirüs toplantısında dikkat çeken detay!
GİRİŞ 19.03.2020 10:08 GÜNCELLEME 19.03.2020 10:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde düzenlenen Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı'nda Başkan Erdoğan’ın sağında ve solunda 57. Alay Sancağı yer alması dikkat çekti.

 

 

57. ALAY SANCAĞININ ANLAMI

Çanakkale Savaşı sırasında mevcudunun 3'te 2'si şehit olan ancak cepheyi terk etmeyen 57. Alay büyük bir kahramanlık örneği sergilemişti. Daha sonra birçok cepheye giden 57. Alay sergilediği kahramanlıklardan dolayı dünyada en çok madalyaya sahip ve en kahraman alay olarak nitelendirilmektedir.

 

 

Öte yandan 57. Alay'a saygıdan dolayı TSK'da hala 57. Alay bulunmamaktadır. Başkan Erdoğan'ın 2017'de Trump'la yaptığı görüşmeye ilişkin servis edilen fotoğrafta da 57. Alay Sancağı dikkat çekmişti.

YORUMLAR 2
  • Tacim 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sıratı müstakim üzere ayaklarınızı sabit kılsın.Ömrünüz boyunca milletimize ve ümmete hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • meteHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Savaşta olduğumuz için ... Allah u Teala devletimize milletimize yardım etsin zeval vermesin .. Bu korona zımbırtısından bizi galip çıkarsın çünkü bu bir hastalıktan çok SAVAŞ !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak