Avrupa'ya geçmek için sınırda bekleyen sığınmacılara Yunanistan yine gaz bombalarıyla saldırdı.

Yunanistan sınırında bekleyen sığınmacıların beklediği alana ve tampon bölgeye Yunanistan sınır güçleri yoğun biber ve göz yaşartıcı gaz bombalarıyla müdahale etti.

Aralarında çocuk ve bebeklerin de olduğu yüzlerce sığınmacı gazdan etkilendi, fenalaşanlar oldu.

Feryatlar içinde çocukları kucağında ağlayan anne ve babalar sahra hastanesine geldi.

Burada ilk müdahaleleri yapılanlardan pek çoğu devlet hastanesine sevk edildi.

Yunanistan sınır güçlerinin müdahalesi sürüyor.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Görkem 20.03.2020 08:43
    sizler dininizi değiştirmediğiniz taktirde sizleri almazlar ülkenize geri dönün savaşın şehit olun başka çareniz yok .... Çanakkalede dedelerimiz öyle yaptı şimdi olsa bizlerde dedelerimiz gibi aynısını yaparız .
  • esedullah 20.03.2020 02:17
    Bu arada mülteciler arasında bu salgından etkilenenler yok mu yaa. Hiç kimse bundan bahsetmiyor bile. Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor. Bu insanları kim kontrol ediyor. Nerelerden geçip gidiyorlar. Çok tehlikeli bir durum. Maalesef üzülmekten başka elimizden gelen sadece dua onlar için.
  • selam 20.03.2020 01:43
    İşte gavurluk böyle bir şey... İman ne büyük nimettir. Müslümanlara terörist diyenler (Türkiye'deki gavurcuklar da) görsünler. Ağzında salya akıtarak "Avrupa'da insanlık var" diyenler de bir kere daha utansınlar. O kadar çok yazılacak şey var ki...
  • hakkan 20.03.2020 00:36
    arkadaşlar suriyelilere allah yardım etsin gerçekten üzüluluyorum ama kusura bakmayın yav bunlar hiç suriyelilere benzemiyo hiç gözüm kesmedi bu adamları bi tuhaflık var bu işte sanki....
  • Kamil 20.03.2020 00:15
    Anlayın artık bunlar gavur.Seni istemiyorlar. Aklınız başınıza gelmez mi ?
Daha fazla yorum görüntüle