Antalya'da bir otomobilin çarpması sonucu kontrolden çıkıp devrilen midibüs üzerine doğru gelirken kılını kıpırdatmayıp elini cebinden bile çıkarmadan sadece seyreden adam pes dedirtti. Kaza anı ve durakta bekleyen yolcunun sakinliği güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza Serik ilçesi Orta Mahalle'de İşler Caddesi kavşağında meydana geldi. Plakası tespit edilemeyen bir otomobil kavşakta seyir halindeki sürücüsü belli olmayan 07 C 82531 plakalı midübüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil devrilip yolda yaklaşık 50 metre sürüklendi. Boş olan midibüs bir otobüs durağına metreler kala durabildi. Kazayı gören vatandaşlar yardıma koşup araçtaki sürücüyü çıkarttı. Sürücü kazadan yara almaktan kurtulurken, durakta bekleyen bir yolcunun yaşananlara rağmen yerinden bile kalkmaması dikkat çekti. Midibüs kontrolden çıkıp devrilerek üzerine gelmesine rağmen yerinden kalkmayan, hatta kılını bile kıpırdatmayan adam, midibüs durduktan bir süre sonra kalkıp olay yerinden gitti. Midibüsün durağa metreler kala durmasına rağmen adamın rahatlığı ise 'pes' dedirtti.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen midibüste yolcu bulunmaması olası bir felaketi önlerken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası trafik ışıkları ve bir evin panjurları zarar gördü. Midibüs sürücüsü ayakta tedavi edilirken, otomobil sürücüsü olay sonrası kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • sançes 20.03.2020 17:44
    ne yapsaydı yan yatan aracımı kaldırsın.adam.soğuk kanlı bir şekilde olayın bitmesini izlemiş.hasta ruhlu oldu bu millet harbiden.biri hapşırır kaçacak delik arar diğerleri yazık gerçekten .
  • izmir-doğru söyler 20.03.2020 17:34
    çocuk okulda fizik dersi görüyor geldiği hıza göre ve sürtünmeye göre durağa ulaşamaz çocuk bunu anında hesaplıyor ve münibüs durunca hemen hareket ediyor durmadan panik yapmak yanlış karar olabilir
  • Vayyy bee 20.03.2020 17:05
    Pes vallaha adam umursamamazlik moduna girmiş
  • ali 20.03.2020 16:58
    kafasini telefon a gömmüş herhalde
  • cancan 20.03.2020 16:47
    NEDEN sasirdinizda ?saaten azrail kapiya dayaninca istesende gitmez adambildigi icin keyfini bozmak istememis..
Daha fazla yorum görüntüle