Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde görev yapan kahraman komandolar, korona virüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için karlı dağların zirvesinde alkış tuttu.

Sağlık çalışanları da Kahraman Mehmetçiğin alkışlı video desteğine video ile cevap verdi. Vatanımızı canı pahasına koruyan Şemdinli Komando Taburu Ergültepe Üs Bölgesi’nde ki fedakâr askerlerimize, TC Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden cevap var:

"Sizler fedakarca vatan nöbetindeyken sizlere minnettarlığımızı sunarız. Geride bıraktığınız aileleriniz ve sevdikleriniz bizlere emanet. Sizler vatan safında bizler sağlık safında Vatan için nöbetteyiz" duygulandıran video mesajını yayınladılar. 

 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Türker akbulut 22.03.2020 14:11
    Şehir hastaneleri yapıldığında saglik personeli olarak demiştim Allah yapanlardan ebedi razı olsun bazı gereksizler de kesin makam mevki bekliyor demişti evet şimdi makam mevki zamanı geldi virüsle mücadele etmek kadar güzel bir görevimiz olmadı başarılı olursa türkiye birileri dua ederse al sana makam ta şehir hastaneleri olmasa idi ne olacaktı halimiz yine diyorum yapanlardan Allah ebedi razı olsun
  • yiğido 21.03.2020 07:40
    Allah cc Askerimize ve Sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet versin. Türk Halkı olarak Reisimize bütün Bakanlarımıza özellikle Sağlık Bakanımıza ve Doktorlarımız ile sağlık çalışanlarımıza Çook Teşekkürler. İyiki Varsınız.
  • MUHAMMET 20.03.2020 23:54
    Harikasınız... Ne kadar dua etsek az kalır... Şükür ki Rabbime.. İyiki varsınız.. Harikalar harikası alkış sesinize ve selamınıza SAYGI DURUYORUM...
  • Tarık 20.03.2020 22:38
    Size kurban olayım ben kardeslerim
  • Arif KARAHAN 20.03.2020 22:17
    Şu vakitte işinin başında..nöbette... vazife başında bulunan bütün canlara.. kardeşlere selam olsun iyiki varlar. ALLAH yar ve yardımcımız olsun. El muzaffer daima.
Daha fazla yorum görüntüle