Eylem hazırlığındaki teröristler öldürüldü

İçişleri Bakanlığı: Bitlis kırsalında gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, eylem hazırlığındaki 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensubu 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

Eylem hazırlığındaki teröristler öldürüldü
Eylem hazırlığındaki teröristler öldürüldü
GİRİŞ 24.03.2020 09:39 GÜNCELLEME 24.03.2020 10:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'dan yapılan açıklamada "Bitlis kırsalında gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, eylem hazırlığındaki 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. " denildi. 

 

HAREKAT BÖLGESİNDE 6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Barış Pınarı Harekatı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensubu 6 PKK/YPG'li terörist, kahraman komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız kesintisiz devam edecek."

YORUMLAR 1
  • HHüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar hengamenin içinde bir de Şıçanlarla / Farelerle uğraşmak ve onların leşleri ile uğraşmak zorunda kalan Güvenlik Güçlerimizin Allah yardımcıları olsun. Allah güç kuvvet versin. Allah hepisini korusun. Türkiye Devletinin Güvenlik Güçlerini Allah her zaman her yerde korusun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı