Sokağa çıkma yasağı uyarısı: Devlet ve toplum çöker!

Dünyada hızla yayılan, Türkiye'de de şu ana kadar 44 can alan Koronavirüs salgını ile ilgili son günlerde sokağa çıkma yasağı getirilsin önerileri yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

Sokağa çıkma yasağı uyarısı: Devlet ve toplum çöker!
Sokağa çıkma yasağı uyarısı: Devlet ve toplum çöker!
GİRİŞ 25.03.2020 10:55 GÜNCELLEME 25.03.2020 10:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Güvenlik politikaları uzmanı Abdullah Ağar da sosyal medya hesabından bu konuya dikkat çeken payaşımlar yaptı.

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi durumunda ortaya çıkabilecek olumsuzlukları sıralayan Ağar şu ifadeleri kullandı; 

 

 

BÜTÜN MİLLİ GÜÇ UNSURLARI OLUMSUZ ETKİLENİR

''Bir “Sokağa Çıkma Yasağı” lafı almış başını yürümüş. Kimlerin hangi niyet ve maksatla çıkarttığını bilmiyorum. #Corona Virüs ile mücadelede etkili bir metot arayan, ama sokağa çıkma yasağının sonuçlarını öngöremeyen, düşünemeyen iyi niyetlilere çok sözüm yok. AMA! Sokağa çıkma yasağı uygulansın diyenler; Üretim-tedarik zincirlerinin kopması başta, istikrarın ana unsuru para kazanma ve tüketim halkalarının kopacağını da, Bütün milli güç unsurlarının OLUMSUZ ETKİLENECEĞİNİ DE, Kamu düzeni ve toplumsal yaşamın çökeceğini de biliyor olmalılar.

 

 

İÇ SAVAŞA PARÇALANMAYA KADAR GİDER

KONTROLLÜ İZALASYON GEREKİYOR! Hem evde kalarak, hem de iş'te, hem sokak ve alışverişte en az 2 metre kuralını uygulayarak, yaşamı-istikrarı-mücadeleyi ve istikrarı devam ettirmek gerekiyor. Yanlış yer, zaman, zaman aralığı, kitle/alt gruplara uygulanan sokağa çıkma yasakları hem toplumu, hem devleti, hem geleceği, hem de mücadeleleri kilitler. Maksadı aşan/uzayan sokağa çıkma yasakları büyük istikrarsızlıklara, huzursuzluklara, açlık ve güvensizliklere neden olur. İç savaşa, parçalanmaya kadar gider. Gerekirse bedel ödenir, ama devletin çökmesine, milletin dağılmasına, vatanın parçalanmasına izin verilemez.

DEVLET VE TOPLUM ÇÖKER!

Kaş yapacağım derken, göz çıkartılamaz. Genel ve uzun soluklu “Sokağa Çıkma Yasağı” devletin ve toplumun çökmesini, kaos çıkmasını, istikrarsızlık ve bozgun yaşanmasını isteyenlere hizmet eder. En son sokağa çıkma yasağını, darbeyi başarsalardı, kimlerin uygulamak istediğini unutmayın.''

YORUMLAR 24
  • Siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz'da sokağa ilk çıkarlardanım. 9 veya 14 günlük sokağa çıkma yasağı niye bize çökertiyor anlamadım. Dahasi bunu tedbir olarak teklif edenleri hain/provokatör diye yaftalayanlara yuh diyorum. Daha önce birçok kez 9 günlük bayram tatilleri yaptık. 2 hafta sonu+5gun hafta içi bile sorunu çözebilir. Nitekim dünyada epey ülke sokağa çıkma yasağı ilan etti.
    Cevapla
  • Serdar silistre 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu maddi yükü kaldıra bilecek bir güce sahip değiliz demekli bu yüzden herkes kendi karantina sını kendi yapsın diye bir ifade kullanıyor bizim büyüklerimiz .
    Cevapla
  • R t e 4 yıl önce Şikayet Et
    İşi olan korkuyor sokağa çıkmaya işi olmayanda fırsat biliyor atıyor kendini dışarı biz fransada çıkmıyoruz dışarıya okul yok işde yok 15 gün oldu alış verişe bile gitmedik normal zamanda evde hiç eksik bitmezdi rabbim bereket veriyor işi gücü olmayan keyif çatmak için çıkmasın Allah rızası için
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    fetöşcüler darbe yapacaktır rahat rahat bu haberleri alın içerı
    Cevapla
  • Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman zenginleride çıkar,işçinin anası babası, çocuğu yokmu.Allah korusun vakalar artarsa görürsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı