Son dakika: İstanbul Valisi açıkladı: 17.00 itibariyle otobüs çıkışları durduruldu

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı önlemler kapsamında bugün saat 17.00 itibariyle otobüsle şehir dışına çıkışların durdurulduğunu açıkladı. İstanbul'da ayrıca piknik, yürüyüş, spor ve balık tutma faaliyetleri de yasaklandı.

GİRİŞ 28.03.2020 13:50 GÜNCELLEME 28.03.2020 14:34
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı önlemler kapsamında bugün saat 17.00 itibariyle otobüsle şehir dışına çıkışların durdurulduğunu açıkladı. Yerlikaya'nın açıklaması şöyle: 

 

"Bugün 17.00 itibariyle otobüsle şehir dışına çıkışlar durdurulmuştur. Ancak; tedavi için doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakını vefat eden/ağır hastası olan, son 15 günde gelip, kalacak yeri olmayan vatandaşlarımız, Kaymakamlık izni ile seyahat edebilecektir."

PİKNİK YAPMAK, BALIK TUTMAK VE SPOR YAPMAK DA YASAKLANDI

Vali Yerlikaya, sahil, mesire ve piknik alanlarını kapsayan kararları da açıkladı. Yerlikaya, "Piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş gibi faaliyetler bugünden itibaren durdurulmuştur" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 29
  • Muhittin Aksoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs sirketleri iki koltukta tek kisi tesinmasi icin genege yayinlanmis Otonüs firmalari iflas ederiz diye söylüyorlar o zaman o iki kisilik koltuk da seyhat eden kisi iki koltugun parasini ödemesi daha uygun olur .
    Cevapla
  • İş 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki otobüse ihtiyacı olan ne yapacak
    Cevapla
  • Lacivert 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaymakamlık izni gerektiren yolcular için test yaptırma zorunluluğu getirilip , ondan sonra kaymakamlığın iznine tabi olması , daha mantıklıdır .
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    GEÇ KALMADAN gereği neyse yapalım Abd ve Avrupa nın haline bakarak hızlı haraket etmeliyiz...
    Cevapla
  • Lolo 4 yıl önce Şikayet Et
    Sokağa çıkma yasağı kadar yasak oldu işte. İsteyip duruyordunuz al yapmışlar işte. Ne yani illa sıkı yönetim mi ilan etsinler. Bu kadar yasakla zaten sokağa bile çıkamazsın bir tek markete gitmek serbest herhalde.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet herkes sporunu aile boyu markette yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!