Bahçeli: Vatandaşımız telaşa kapılmasın, yeneceğiz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şunu bir defa açık açık ifade etmek isterim ki, KOVİD-19’u yeneceğiz. Bunu milli birlik ve kardeşlikle başaracağız. Hiçbir vatandaşımız telaşa kapılmasın, Türkiye güçlü bir ülkedir." dedi.

Bahçeli: Vatandaşımız telaşa kapılmasın, yeneceğiz!
Bahçeli: Vatandaşımız telaşa kapılmasın, yeneceğiz!
GİRİŞ 30.03.2020 16:32 GÜNCELLEME 30.03.2020 16:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bugüne kadar her salgının önüne nasıl geçilmişse Covid-19’un da önüne geçilecektir. Şunu bir defa açık açık ifade etmek isterim ki, KOVİD-19’u yeneceğiz. Bunu milli birlik ve kardeşlikle başaracağız. Hiçbir vatandaşımız telaşa kapılmasın, Türkiye güçlü bir ülkedir" dedi.

Korona provokatörlerine karşı uyaran Bahçeli "Toplumsal psikolojiyi zedeleyen lekeli provokatörlere kulaklarımızı kapatalım, asılsız iddiaları ciddiye almayalım.İnsanlık bu felaket karşısında aciz ve çaresiz değildir. Türkiye'nin bu mücadeleyi kazanacağından kuşkum yok. En az kayıp ve hasarla virüs dönemini atlatacağız." dedi.

Bahçeli, HDP Milletvekili Remziye Tosun'un mahallelerde anons yaptırmasıyla ilgili ise ''İnsanlarımızın arasına kin ve nefret tohumları saçan bu bölücünün derhal dokunulmazlığının kaldırılarak milletvekilliğinden çıkarılması tarihi bir görevdir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adı gibi Adam. Örün uzun olsun.
    Cevapla
  • işte insanlik.... 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen baskanim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!