Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı açıkladı! Koronavirüste son durum

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı: Son 24 saatte 1610 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 37 kişi hayatını kaybetti, vaka sayısı 10 bin 827'ye, can kaybı 168'e ulaştı.

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı açıkladı! Koronavirüste son durum
Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı açıkladı! Koronavirüste son durum
GİRİŞ 30.03.2020 19:05 GÜNCELLEME 30.03.2020 19:55
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 1610 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konulduğunu, 37 kişinin daha hayatını kaybettiğini, toplam vaka sayısının 10 bin 827'ye, can kaybının da 168'e ulaştığını açıkladı.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerini, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından paylaştı.

Tabloya göre, toplam test sayısı 76 bin 981, toplam vaka sayısı 10 bin 827, toplam vefat sayısı 168, toplam yoğun bakım hasta sayısı 725, toplam entübe hasta sayısı 523, toplam iyileşen hasta sayısı 162 oldu.

Bugünkü test sayısı 11 bin 535, vaka sayısı 1610, vefat sayısı ise 37 olarak kayıtlara geçti.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 183
  • Murat ertirel 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ben kayseride yaşıyorum yillardir grip olmam çünkü haftada bi sefer elma sirkesi kullaniyorum aninda gribi kesiyor birer damla burnunuza damlatip icinize cekin bilmem belki virüs tende korur deneyin
    Cevapla
  • korumaz 4 yıl önce Şikayet Et
    sirkenin asidik degeri dusuktur. bakteriler icin ise yarar ama yararli bakterileri de oldurur. o yuzden burna cekmek dogru degil. virus icin hic ise yaramaz zira virus oyle sirkeyle falan deforme olacak bir hapi degil.
    Cevapla
  • ömer faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölen kardeşlerim ŞEHİTTİR.Allah onların ahiretteki mekanlarını Cennet eylesin.Komşularını da Resulu Ekrem eylesin.Onlar bizden önce ahiret yolculuğuna çıktılar.Rablerine kavuştular.Bizde onları takib edecegiz.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Korona virüsü Allahın bir mucizesi. Engel olamazsınız. Sadece evde kalıp saklanabilirsiniz. Yaşlı ve hasta olanları korumak için milyonlarca çoçuk ve genç evde hapis hayatı yaşıyor.
    Cevapla
  • saydemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurumlar görevini yapmaya çalışıyor ama hala bazı vatandaşlar duyarsız görünüyor mutlaka acil kalıcı etkin önlemler Alınmalı.Ayrıca Olayı sosyal medyalarda saptıran ve stokçu fırsatçılarada en ağır cezalar verilmeli.
    Cevapla
  • HIZLI 4 yıl önce Şikayet Et
    HASTANE LER DOLU MU ? GECE 2,30 HASTANE YE GİTTİM İÇERDE BİR,BİRDE BENİM HASTA BAŞKA GÖRMEDİM DEVLET GEREKEN İ YAPIYOR HERkes KENDİNE YASAK KOR LÜZUMSUZ ÇIKMAZSA SORUN KALMAZ TEDBİRLOLACAZ BU DA GEÇEER ALLAH'IN İZNİYLE
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!