Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek! Son rakam açıklandı

Milli Dayanışma Kampanyası, milletin tam desteğiyle devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kampanyaya desteğin 1 milyar TL'ye geçtiğini duyurdu.

Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek! Son rakam açıklandı
Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek! Son rakam açıklandı
GİRİŞ 04.04.2020 14:43 GÜNCELLEME 04.04.2020 14:48
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası'na desteğin devam ettiğini belirterek, "Aldığımız tedbirlerden etkilenen kesimlere destek olmak için başlattığımız yardım kampanyamıza gösterdiği sahiplenmeyle adeta yeni bir destan yazmıştır. Kampanyanın 3. gününde SMS hariç, yaklaşık 304 bin kişi ve kuruluşumuz 1 milyar 61 milyon liralık yardım yaparak, kardeşliğimizin gücünü göstermiştir." diye konuştu. 

Kampanyaya katılan vatandaşlara ve kurumlara şükranlarını sunan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Her ne kadar CHP Genel Başkanı başta olmak üzere kimi kesimler bu kampanyayı itibarsızlaştırmaya çalışmışsa da görüldüğü gibi milletimiz bu fitne odaklarına kulak vermemiştir. Halbuki bizim tarihimizde çok sayıda bu tür ve hatta daha ötesi dayanışma örnekleri vardır. Mesela Kurtuluş Savaşı başlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tekalif-i Milliye denilen 10 maddelik bir emir yayımlamıştır. Bu emirle milletimizin elinde bulunan silahtan cephaneye giysiden yiyecek içeceğe, makineden binek hayvanlarına kadar savaşta ihtiyaç duyulan hemen her malzemenin belirli bir oranı talep edilmiştir. Milletimiz bu dayanışma çağrısına mecburiyetin ötesinde bir gönüllülükle iştirak ederek, kendisinin ve evlatlarının geleceği için varını yoğunu devletine vermekten çekinmemiştir. Kendi tarihlerini bilmeyenler, bugün devletimizin yürüttüğü yardım kampanyasını dahi sabote etmeye çalışarak milletten ne kadar uzak olduklarını bir kez daha göstermişlerdir."

İletişim Başkanlığı da resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın #BizBizeYeterizTürkiyem çağrısıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'nda vatandaşlarımızın desteğiyle şimdiye kadar 1 milyar 61 milyon ₺ toplandığını açıkladı." ifadelerine yer verdi..

 

 


YORUMLAR 130
  • Baran 3 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlere ek derse girmedikleri halde ek ders verilmesi yanlış bir uygulama bunun bir an önce düzeltilmesi lazım helal para değil zaten herkes vicdanına sorsa anlar benim arkadaşımın eşi öğretmenlik yapıyor helal değil diye devlete bağışlayacağını söyledi
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben her ay düzenli olarak VeRGimi ödüyorum Allah'a Şükür zaten. Allah işimi duzenimi daim ve sağlam etsin İnşaallah da, Bu da benim yıllardır ülkeme KATMA Değerimin oldugunun kanıtıdır. Yorumlara baktım okudum biraz, vergiden düşerek yardım olmaz bencede, bu şekilde ise Yardım Verildi diye insanların halkın yanlış bilgilendirilmesi hiç ETİK DEĞİLDİR; ve ki öyleyse ben yıllardır zaten Milli Dayanışmaya Katılıyordum.
    Cevapla
  • Fac 3 yıl önce Şikayet Et
    Yurt disindan havale yapamadim kampanyaya
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş devleti için ne gerekiyorsa eksiksiz yapar. Bu aynı zamanda bir moral sınavıdır. Kim nerede nasıl duruyor diye. Ama vatandaşın görmek istediği bazı kurum ve kuruluşlar, sembol isimleri de görmek istiyor. Bankalar, gsm şirketleri, elk.dağ şirketleri, TÜSİAD, enerji şirketleri. İşler düzgünken aslan payını alanlar bunlar. Bu zor zamanda esas bunların öncü olması lazım.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen verelim. Böyle giderse esirgeyip saklayacak hiç bir şey elimizde kalmayacak. Bari belli bir yüzdesini verelim. Verdiğimiz de gücümüzle bağdaşsın. Sadece beş milyon emekli yüzer TL verse fena mı. TÜSİAD ı bu günlerde gören oldu mu? İyi günde salvo savururdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...