Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek! Başkan Erdoğan son rakamı açıkladı

Milli Dayanışma Kampanyası, milletin tam desteğiyle devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kampanyaya desteğin 1 milyar 500 milyon TL'ye ulaştığını duyurdu.

Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek!  Başkan Erdoğan son rakamı açıkladı
Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek! Başkan Erdoğan son rakamı açıkladı
GİRİŞ 06.04.2020 20:09 GÜNCELLEME 06.04.2020 20:09
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, ''İhtiyacı olan hiçbir vatandaşımız devletinden yardım istemekten çekinmesin. Şu ana kadar kampanya hesaplarında toplanan meblağ yaklaşık 1 milyar 500 milyon lirayı buldu. Ayrıca 43 milyon lira da SMS olarak toplandı. AK Parti Meclis Grubu hesabında toplanan yaklaşık 5 milyon liralık meblağ da buraya aktarılacaktır.  Kampanyaya destek veren her vatandaşımıza, kurumumuza, sanat, spor camiamızı, hayırseverlerimizi, sanatçılarımızı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 57
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanlarımıza 1 maaş hediye verilmeli. Garip gureba kim varsa dağıtılmalı. Herkesi sabah işe gidip akşam eve geliyor sanmayın. Günlük yaşayan o kadar zor durumda insanımız varki. Cumhurbaşkanının başlattığı bu kampanyaya ülkenin zenginlerinin çok sıkı sarılması lazım. Ben bir muhalif düşünce olarak bu zamanlarda yekvucut hükümet ve devletle birlikte olma taraftarıyım. Siyasi hesapların canı cehenneme. Ülkem herşeyden önemli. Reise destek vermeliyiz her konuda. Çok doğru yönetiyor buvirüs krizini...
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    ögretmenlere boş yere ek ders ücreti ödenmemeli sağlık asker ve polis önemli şuan parayı boşa akıtmanın anlamı yok
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söyler kardeşimiz
    Cevapla
  • refık 4 yıl önce Şikayet Et
    en dipteyim zaten bizim gibi fakiri sadece rabbim görür kandiliniz mubarek olsun kapı kapı dolaşacak değilim rabbime sığındım tüm insanlık inşallah bu felaketten en az zararla kurtulur rabbim yar yarcımız olsun amiin
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyat akcesini kullanalim
    Cevapla
  • Bayram yetkin 4 yıl önce Şikayet Et
    ADAMIN DİBİ GOOGLE ye adam yazıyorum reis çıkıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance