İstanbul'da koranavirüs salgını nedeniyle 'Evde kal' çağrılarına uyduğunu düşündükleri Ahmet Rençber'den haber alamayınca polisten yardım isteyen arkadaşları bir cinayeti ortaya çıkardı.

Ahmet Rençber'in katil zanlısı Emrullah U.  kısa sürede polis tarafından Ümraniye'de tuvalet penceresinde yakalandı. Şüpheli Emrullah U., cinayeti eski bir husumet nedeniyle işlediğini söyledi.

İhbar üzerine harekete geçen polis Esenyurt'taki rezidans daireye girdiğinde Ahmet Rençber'i tabancayla öldürülmüş olarak buldu. Ahmet Rençber'in katil zanlısı Emrullah U. kısa sürede polis tarafından Ümraniye'de yakalandı. Şüphelinin baskın yapılan evden tuvalet penceresinden kaçmaya çalışması ve ardından yakalanması polis kamerası tarafından görüntülendi.

Şüpheli Emrullah U., cinayeti eski bir husumet nedeniyle işlediğini söyledi. Şüphelinin olaydan sonra denize attığı olayda kullandığı tabanca ve maktule ait cep telefonları ile bazı eşyaları deniz polisi dalgıçları tarafından çıkarıldı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Baba 10.04.2020 20:42
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok iyi bir arkadaş allah yakınlarına sabır versin
  • Agah 07.04.2020 21:24
    Korona servisinde temizlikcilik yapsin hastalik suresince..Sonra cezaevi..
  • Erdem 07.04.2020 19:03
    Bunun gibi 90 bin arsızı Dışarı bırakacaklar
  • asın gitsin. 07.04.2020 17:32
    asın gitsin. bıktık bu manyaklardan. özellikle de insanları ölümle tehdit edenleri de asın.
  • melik 07.04.2020 17:00
    Kimin suçlu olduğunu bilmiyoz ,acaba öteki ne yaptı zamanında .Bazen vatandaş kendi işini kendi yapıyor.Kim suçlu bilemiyoruz...
Daha fazla yorum görüntüle