PKK'ya ağır darbe! İki bölgede de etkisiz hale getirildiler

Milli Savunma Bakanlığı'nca, Fırat Kalkanı bölgesinde taciz atışı yapan ve Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olan toplam 8 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

PKK'ya ağır darbe! İki bölgede de etkisiz hale getirildiler
PKK'ya ağır darbe! İki bölgede de etkisiz hale getirildiler
GİRİŞ 08.04.2020 18:37 GÜNCELLEME 08.04.2020 19:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Huzur ve güvenliğin teminatı komandolarımız, Fırat Kalkanı bölgesine taciz atışı yapan 4 PKK/YPG'li terörist ile Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi" denildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • vanlı ali 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC askerlermize güç küvvet vresın terörsitler karşı zaferler versın amınnn
    Cevapla
  • KAYSERİ 38 4 yıl önce Şikayet Et
    elleriniz dert görmesin.Bu gelen TÜRKÜN ayak seleri yeni dünyayı dizayn edecek ORDU ve YÖNETİM KADROSU.Gelenler MALAZGİRT FATİHİNİN,ÇALDIRAN FATİHİNİN,İSTANBUL FATİHİNİN,ÇANAKKALE FATİHİNİN Torunlarının ayak sesleri.Ey bu vatanı bizlere yurt eden şanlı ejdat MEKANINIZ CENNET OLSUN.içimizdeki hainleri bertaraf edecek kadrolarımız var,bizlere düşen bu mücahitlere sahip çıkmak.Bir tarafta hdpsi,chpsi,ipi,saadeti, davutoglu,bilmem babacanı hainler toplulugu diger tarafta VATAN,BAYRAK,EZAN SEVDALILARI MHP,AKP BİZ SAFIMIZI seçtik ya siz TÜRK MİLLETİ
    Cevapla
  • metin 44 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahınıza gurban. Gebertin itleri.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    virüs gibi bunlar. gebertiyon gebertiyon çıkıp zıplıyorlar. ee askerimize bir daha iş. yine gebert. ama bu haberleri duymak ayrı bir mutluluk.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'