Portakal kabuğundan maske yaptı

Koronavirüse karşı portakal kabuğundan yaptığı maske ile önlem alan bir vatandaş türkü söyleyerek Taksim Meydanı’nda dolaşması ilginç görüntüler oluşturdu. Organik maske ise görenleri şaşkına çevirdi.

Portakal kabuğundan maske yaptı
Portakal kabuğundan maske yaptı
GİRİŞ 09.04.2020 19:04 GÜNCELLEME 09.04.2020 19:07
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı vatandaşların maskeyle dışarı çıktığı görüntüler artık normalleşti. Ancak bazı vatandaşların ise kendilerine has yöntemlerle korona virüsten korunmaya çalışması renkli görüntüler oluşturmaya devam ediyor. Taksim Meydanı’nda ise bir vatandaşın aldığı önlem ilginç bir görüntü oluşturdu. Bir aydır ücretsiz izinde ve evde olduğunu söyleyen 37 yaşındaki Ahmet Cemil isimli bir kişi, canının sıkıldığını söyleyerek portakal kabuğundan yaptığı maske ile meydanda görüntülendi. Türkü söyleyerek meydanda dolaşan Cemil’in organik maskesi ise görenleri şaşkına çevirdi.


“Bu maskeden virüs geçmez”

"Önce sağlık ve vitamin" diyen Ahmet Cemil, “Virüs dolayısıyla iş yok. Evde de sıkıldım. Mecbur kendimizi korunmak zorundayız. Önce sağlık ve vitamin. Bu maskeden virüs geçmez. Vitamini kabuğunda. Temizlik işçisiyim. Buraya da gezmeye geldim. Maske aslında alacaktım. Ama baktım dışarı da yasak var, mecbur bunu kullandım“ ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • ali Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Madem ki iş,hiciv'e döndü,ben de diyorum ki...dişi ve erkekler,çocuklar için uygun kumaş desenlerinden üretilmiş BURKA,bir çözüm yöntemi olabilir.Çünkü...avrupalisi na sormak lagzim...kişilerin sokak ta yüzlerini taninmaz şekilde kapatmasi bir tehlike oluşturmaz mı?
    Cevapla
  • Duyarlı Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    amca o kurşun geçirmez, sen yanlış maske takmışsın..
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu kadar cahiliz? Neden kendi hayatımıza dahi değer vermekten aciziz? Neden diğer insanlar açısından olaylara bakamıyoruz? Neden nezaketimizi, titizliğimizi bu kadar kaybettik? Virüsün çaresi bulunur evvelAllah. Ama bunların çaresi...
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ciddiye alınmayacak adam ve haberi. sırf bu yorumu yazmak için geldim
    Cevapla
  • Ali haydar yemez 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş birkaç hafta evde kaldı sıyırmaya başladı,bir iki ay evde kalırsa neolur bekleyip göreceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı