Bayrampaşa metrosu raydan çıktı-Galeri

Atatürk Havalimanı-Aksaray arasında çalışan metro, Kartaltepe-Kocatepe istasyonuna giriş yaptığı sırada raydan çıktı. Büyük panik yaşayan yolcular tahliye edilirken, teknik ekipler inceleme yaptı.

Bayrampaşa metrosu raydan çıktı-Galeri
Bayrampaşa metrosu raydan çıktı-Galeri
GİRİŞ 07.03.2011 11:51 GÜNCELLEME 07.03.2011 11:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Alınan bilgiye göre, sabah saat 07.30 sıralarında Atatürk Havalimanı'ndan Aksaray yönüne ilerleyen hafif metro, Bayrampaşa'daki Kartaltepe-Kocatepe istasyonuna yaklaştığı sırada raydan çıktı. Olayın raylardaki bir sorundan kaynaklandığı öğrenilirken, metro istasyona yaslandı.

Büyük korku yaşayan yolcular hemen tahliye edilerek, teknik ekiplerce çalışma başlatıldı. Kadir Çınar isimli bir görgü tanığı, "Metro sabah raydan çıkmış. 2 saattir uğraşıyorlar. Yolcular çok korkmuş. Birden frene basınca bir şey oldu sanmışlar. Metro seferleri yapılamıyor" dedi.

İstasyondaki çalışmalar sürerken, metro seferleri tek ray üzerinden yapılıyor.

KAYNAK: İHA-CİHAN
YORUMLAR 4
  • MFK 13 yıl önce Şikayet Et
    ya değişik bi duygu yaaa. o metroyu teraziderede 1 dakika farkla kaçırmıştım.... hehhehee geyiğe bak yaaa üzülmüştüm ulan kaçırdık treni diye... ilahi hikmet işte o tren bozuldu... bi sonraki tren benim bindiğim tren olduğu için bozulan trendeki yolcular bizim yanımıza teşrif ala ettiler... :p ama haberde söylendiği gibi öyle hiç kimsenin panik içinde olduğu falan yoktu !!! hatta çok da sıkkın bi halleri vardı... geçelim şükür kimseye bişi olmamış.. bu sevindirici....
    Cevapla
  • demir demir 13 yıl önce Şikayet Et
    Tembellik. Şimdi açıklarlar yok efendim şöyle şöyle oldu vss... diye uydurma bir açıklama yaparlar olur biter. İşin aslı tembellik ve işin içeriğini bilmeyen yöneticilerdir. Raylar ve ekipmenın bakım ve kontrolleri yapılsa öyle olmaz.
    Cevapla
  • Sedat Dimiz 13 yıl önce Şikayet Et
    Altına İyice Bakın. heyecan arayan gençlerden biri raylara yatmış olmasın :)
    Cevapla
  • atakan güngör 13 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka. şimdi ist. metrosu çöktümü. öbür hattı neden çift yönlü kullanmazlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!