Eylemciler Türk bayrağını indirdi Video

YSK'nın 12 adaya ilişkin veto kararını protesto etmek üzere Taksim'den Aksaray'a yürüyen BDP yandaşları, metro istasyonu direkte asılı olan Türk Bayrağı'nı indirdi.

GİRİŞ 19.04.2011 16:59 GÜNCELLEME 19.04.2011 16:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

YSK'nın 12 adaya ilişkin veto kararını protesto etmek üzere Taksim'den Aksaray'a yürüyen BDP yandaşları, metro istasyonu girişindeki direkte asılı olan Türk Bayrağı'nı indirip yere attı.

Bayrağın yere atılmasının ardından bazı göstericiler BDP bayrağı sallayarak eylem yaptı.

Türk Bayrağı, grup içerisindeki bazı göstericilerin tepki göstermesi üzerine tekrar yerine asıldı.

İHA

YORUMLAR 4
  • kabatas57 13 yıl önce Şikayet Et
    . O bayrağı maraş, antep urfa başta olmak üzere tüm anadoluda fransız ingiliz gavuru indiremedi, onun için kahraman, gazi, şanlı ünvanları verildi bu şehirlere...gavurların indiremediği o bayrağı bu memleketin ekmeğini yiyen alçaklar indiriyor da buna orda bulunan kuru kalabalık müsade ediyor. yazıklar olsun o bayrağı indirene, indirilmesine müsade edene. o bayrağa uzanan elin kırılsın.
    Cevapla
  • Mutlu DERİN 13 yıl önce Şikayet Et
    İleri Demokrasi Bumu. Kardeşim benim bayrağım kutsaldır o bayrağı indirmeye kalkanın cezası bellidir. Ben böyle konularda demokrasi falan tanımam. Lanet olsun bu hareketlere göz yumanlara.
    Cevapla
  • mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    bizi tahrik ediyorlar. biz çıksak bizi hemen içeri alırlar..bunlara gelince karşıdan su sıkma gaz bombası atma..çok yazık bu devlete..
    Cevapla
  • Seyfi Kocadag 13 yıl önce Şikayet Et
    Oyuna gelmeyelim. Bayragi yere indireni emniyet yakalar ve gereken cezayi verir. Millet olarak sukunetielden birakmamali oyuna gelmemeliyiz. Haa eger gercekten sabrimizi deniyorlarsa biz sabredenlerden olmaliyiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!