Nimet Çubukçu'nun boşanma detayları

Milli Eğitim Bakanlığı koltuğundan sonra yuvasından da olan AK Parti Milletvekili Nimet Çubukçu’nun boşanmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Nimet Çubukçu'nun boşanma detayları
Nimet Çubukçu'nun boşanma detayları
GİRİŞ 16.07.2011 09:41 GÜNCELLEME 16.07.2011 09:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cahit Yüce'nin haberi

Çubukçu çiftinin, Sarıyer’deki evlerini oğulları Çağrı’nın üzerine geçirdikleri ve ileride karşı dava açmama konusunda anlaştıkları öğrenildi.

25 yıllık evliliğini, davayı açtığı gün görülen “gizli” celsede sonlandıran Nimet Çubukçu, avukatı Süleyman Balcı aracılığıyla mahkemeye sunduğu “anlaşmalı boşanma davası dilekçesi”nde, eşi Birol Çubukçu’yla bir süredir aralarında, fikren ve ruhen anlaşmazlık bulunduğunu öne sürdü. Nimet Çubukçu, birbirlerini daha fazla yıpratmamak adına “ayrılık” kararı aldıklarını savunarak, eşiyle karşılıklı olarak maddi-manevi tazminat taleplerinin olmadığını belirtti.

Mahkemeye, aralarında yaptıkları 2 sayfalık “anlaşma protokolü” sunan Çubukçu çifti, ailece ikamet ettikleri Sarıyer Acarlar Sitesi’ndeki dairelerini, 22 yaşındaki oğulları Çağrı’ya bıraktı.

Protokol uyarınca tarafların kişisel mal ve hesapları kendilerinde kalacak. Taraflar, birbirlerine karşı, gelecekte de herhangi bir mal paylaşımı ya da tazminat davası açmamayı taahhüt etti.

Kızlık soyadını aldı

“Gizli” görülen ve Çubukçu çiftinin, avukatları Şevket Cankur ve Süleyman Balcı ile birlikte katıldığı duruşmada, mahkeme, tarafların boşanmasına karar verdi. Karardan sonra eski soyadı olan “Baş”a dönen Nimet Hanım’ın boşanma zaptını imzalarken oldukça hüzünlendiği öğrenildi.

BİRLİKTE VERİLEN SON GÖRÜNTÜ

Nimet Çubukçu, eşi Birol Çubukçu ile geçtiğimiz günlerde Başçeşehir Üniversitesi mezunu oğulları Çağrı’nın mezuniyet töreninde bir araya gelmişlerdi. İnönü Stadyumu’ndaki bu fotoğraf ailenin birlikte kaydedilen son görüntüsü oldu.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 16
  • Majestelerim 12 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞ olsun.... çok da yakışan ve de mutlu gözüken çiftti. çok acımasız yorumlar yapılmış. halbuki bu boşanma ne ilk ne de son olacaktır. sonlarını hayırlı etsin mevlam...
    Cevapla
  • Majestelerim 12 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞ olsun.... çok da yakışan ve de mutlu gözüken çiftti. çok acımasız yorumlar yapılmış. halbuki bu boşanma ne ilk ne de son olacaktır. sonlarını hayırlı etsin mevlam...
    Cevapla
  • samet 12 yıl önce Şikayet Et
    Allahından bulmuş.... Geçen sene eylül aylarında kpss de kopya olayı patlak vermiş,bi çok kişi eğitim bilimlerinde full cekmiş GK VE GY kısmında da bır ıkı yanlış yapmış,,,nimet hanımda ATAMA yapmak için inanılmaz bi telaş içinde,son gece BAŞBAKAN atamaları durduruyo ve eğitim bilimleri iptal,AMA GK VE GY KISMINA KİMSE BAKMIYO,ve bu yıl bı sürü memur atandı şaibeli sınavda,,bi çok öğrencinin fakirin ahı var nimet hanım sende,bunla kalmazsın...
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    BAŞLARIN AYAK, AYAKLARIN BAŞ OLMASI KIYAMET ALAMETLERİNDENDİR. Kifayetsiz muhteris teorisi bunun daha bilimsel izahıdır! Araştırmaya değer bir teoridir.Pratiğini her yerde görmek mümkün :)
    Cevapla
  • zafer kıran 12 yıl önce Şikayet Et
    Türkçe. bilmiyenleri sözde müslüman geçinenleri korudu daha ne yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi