PKK hedef gösterdiği korucu öldürüldü

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde terör örgütü tarafından bir PKK’lının ölümünden sorumlu tutulan korucubaşı Hacı Alan sokakta kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürüldü.

PKK hedef gösterdiği korucu öldürüldü
PKK hedef gösterdiği korucu öldürüldü
GİRİŞ 28.07.2011 21:14 GÜNCELLEME 28.07.2011 21:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olaydan sonra Alan’a bağlı korucular Karlıova’ya geldi. Esnafın kepenk kapattığı ilçe merkezinde korucular ve Özel Harekat Timleri sokaklara girerek saldırganın peşine düştü.

Karlıova’nın Hasanova köyünde 14 Temmuz’da yapılan operasyonda bir PKK’lı öldürülmüştü. Bunun üzerine PKK’ya yakın internet siteleri PKK’lının korucubaşı Hacı Alan tarafından öldürüldüğünü ileri sürmüştü. İnternette hedef gösterilen 40 yaşındaki Alan, bugün saat 15.00 sıralarında Fatih Caddesi’nde silahlı saldırıya uğradı.

Taşlıçay köyü korucubaşı Hacı Alan, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Kafasından 3 kurşun alan Alan’a yere düştükten sonra da saldırgan tarafından 4 kez ateş edildi. Vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan Korucubaşı Hacı Alan (40) hayatını kaybetti.
 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    TERSİNE FAİLİ MEÇHULLER DÖNEMİ! GERÇİ,LALE SÜLALE DEVRİNDE NEYİMİZ DÜZGÜN Kİ?. Osmanlının en tantanalı dönemi olması yanında bir o kadar da altının oyulduğu dönemi olan LALE DEVRİNİN EN ÖNEMLİ YARIŞI OLAN 'SADABAT KOŞUSU'NU TÜM ATLARI GERİDE BIRAKAN BİR KATIR KAZANINCA; Az biraz birşeyler görebilen BİRİLERİ "EYVAH !" DEMİŞ ! Tersine faili meçhullerden tutun,çatışmada,şehit olan veya yaralananların suçlandığı bir döneme girilip; İşlerin bırakın kötüye gitmesini,hepten tersine dönmesi bile birilerinin aklını başına almasına yetmemiş ki:Hala eski alışkanlıkları olan MEKAP AĞZIYLA BIDIBIDIYA DEVAM ediyorlar! Buyrun. Devir sizin devri ihtişamınız! Öttürün borunuzu. Konuşmayın da icraat gösterin! Bakın İrana,Her türlü zayiatı göze alıp girmiş inlerirne dağıtıyor! Yarın asker bir sınır ötesi hareket istese, İlk önce bu gün ona mekap atanlar başlar “çok zayiat olur sınır ötesine gitmeyelim” lobiciliğine ! Bana buldurmayın eski yorumlarınızı!
    Cevapla
  • İsmail Ali 12 yıl önce Şikayet Et
    hiç iyi niyetli olmadılar. pkk ve bdp hiçbir zaman kürtlerin ve bölge halkının menfaatlerinin peşinde olmadı. tek amaçları bölge insanlarını birbirine düşman etmek çatışma çıkarmak. onların kafasında konuşmak uzlaşmak ortak menfaatlerde buluşmak diye bir şey yok. hep ölüm getirdiler var oldukcada ölüm getirecekler. açılım uzlaşı ortak noktada buluşmak ... boş, boşa kürek çekiyoruz boşa.
    Cevapla
  • murtaza pekuz 12 yıl önce Şikayet Et
    meşru müdafa. 90 lı yıllarda pkklılar bu şekil infazlar yaptığında hangi pkklı yaptıysa onun akrabalarına enseye tek kurşunla infazlar yapılırdı. mesaj gerekli yere ulaşırdı ve pkk bu yüzden artık şehirlerde gölgesinden korkar hale gelmişti.
    Cevapla
  • SERVANBEY 12 yıl önce Şikayet Et
    BAKALIM NE OLACAK.. Bulunmaz hint kumaşıyım sanma,biri gelir makası vurur sana.olacak olan buydu bakalım sayın başbakan ve ak parti muhatap almasın bdp'yi sonumuz hayırolur inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı