Depremzede doktora meslektaş morali

Depremzedelere sahip çıkmak için gittiği Van'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan doktora, Mersin'de meslektaşları sahip çıktı.

Depremzede doktora meslektaş morali
Depremzede doktora meslektaş morali
GİRİŞ 18.11.2011 16:10 GÜNCELLEME 18.11.2011 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Abdullah Biçer'in haberi

Gaziantep 75. yıl Devlet Hastanesinde görev yapan kadın Doğum ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr.Mesut Mısırlıoğlu Van Depreminde ağır yaralanan ve depremzedelere sahip çıkmak için gittiği Van’da geçirdiği trafik kazasında bu kez kendisi ağır yaralandı.

Edinilen bilgide Dr. Mısırlıoğlu’nun görev yaptığı ambulans buzlanma nedeniyle kaza yaptı ve kazada 6 kişi ağır yaralanmıştı. Gönüllü gittiği Deprem bölgesinde ki kazada vücudunun 12 yerinde kırık tespit edilen Dr. Mesut Mısırlıoğlu’na yine meslektaşları sahip çıktı.

Meslektaşları tarafından ziyaretçi akınına uğrayan Dr. Mısırlıoğlu “ gönüllü olarak Van Depremzedelerine yardıma gittim. 5 meslektaşım ile birlikte talihsiz bir kaza sonucu ağır yaralandım. Meslektaşlarım vücudumun değişik bölgelerinde 12 kırık tespit etti. En büyük desteği bana yine meslektaşlarım beni ziyaret ederek, moral vererek gösterdiler kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

HABER 7

YORUMLAR 1
  • Bezgin Bekir 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) yardımcıların yardımcısı olsun inşaallah.Amin.. Dinimiz "Bir insanı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak gibidir." buyurur. İşte bu nedenle her kim ve her nerede olursa olsun yardım için çırpınan tüm insanlara Allah (c.c.) yar ve yardımcısı olsun inşallah. Müslüman olmayanlara hidayet, bizlere de ihlas ile iman ihsan eylesin inşaallah. Amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum