Sakat bırakan iğneye soruşturma

Sağlık Bakanlığı, Bursa'da bir hastanede yanlış iğne sonucu bir çocuğun sakat kaldığı iddialarına ilişkin bir yazılı açıklama yaparak olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Sakat bırakan iğneye soruşturma
Sakat bırakan iğneye soruşturma
GİRİŞ 13.02.2012 18:45 GÜNCELLEME 13.02.2012 18:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bugün medyada ''Yanlış iğne Sena'nın hayatını kararttı'', ''Diş ağrısı için gitti, ayağı sakat kaldı'' başlıklı haberlerin yer aldığı belirtildi.

Olayın, Sağlık Bakanlığı tarafından yakından takip edildiği ifade edilen açıklamada, Bursa İl Sağlık Müdürlüğünün başlattığı incelemenin ve İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturmasının devam ettiği kaydedildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın talimatıyla bir müfettiş görevlendirilerek olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirilen açıklamada, inceleme ve soruşturma sonucunda, ihmal ya da kusuru olanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı vurgulandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • pusula 12 yıl önce Şikayet Et
    geri dönüsü yok. ben o cocugun ailesi olsam senin arastirmani incelemeni ne yapayim cocuk bir kere sakat kalmis bunu nasil geri getireceksin bu cagda hala boyle sacma sapan seylerin olmasi inanilmaz. boyle hatalara cok ciddi cezalar verilmeli...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak