KESK'ten zam protestosu

KESK Ankara Şubeler Platformu, elektrik ve doğalgazdaki fiyat artışlarını protesto ederek, zamların geri alınmasını istedi.

KESK'ten zam protestosu
KESK'ten zam protestosu
GİRİŞ 05.04.2012 14:43 GÜNCELLEME 05.04.2012 14:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

KESK Ankara Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Doğan Kaya ve beraberindeki grup, Sakarya Caddesi'nde biraraya gelerek elektrik ve doğalgaz zamlarına tepki gösterdi.

Grup adına açıklama yapan Doğan Kaya, vatandaşların alım gücünün düşük olduğu bir dönemde gerçekleşen fiyat artışlarının, giderleri çoğalttığını savundu.

Doğan, fiyat artışlarının hemen her alanda etkisini göstereceğini öne sürerek, ''Halkın kullandığı elektrik ve doğalgaz nedeniyle giderler büyürken, elektrik ve doğalgaz kullanarak üretim yapan tüm patronlar bu zamları yine tüketicinin, yani halkın sırtına yıkacaktır. Hatta bunu fırsat bilip ürünlerine yapacakları zamları da düşündüğümüzde olan yine yoksul emekçi halkımıza olacaktır. Yıllardır kendi kendimize dillendirdiğimiz tepkimizi ortaklaştırarak zamların geri alınmasını talep ediyoruz'' şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Fehmi DOĞAN 12 yıl önce Şikayet Et
    KESK neyi peotestosunu yapacağını şaşırıp kalmıştır.. İstiyorki hergün bir malzeme olsun. CHP yi protesto ettiğini gördünüzmü?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi