Adem Baştürk'ün sağlık durumu iyiye gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Baştürk, inşaat denetimi esnasında dengesini kaybederek düştü. Hastaneye kaldırılan Baştürk, ameliyat edildi. 4 saat süren ameliyattan sonra sevindirici haber geldi.

Adem Baştürk'ün sağlık durumu iyiye gidiyor
Adem Baştürk'ün sağlık durumu iyiye gidiyor
GİRİŞ 01.09.2012 23:50 GÜNCELLEME 05.09.2012 11:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Baştürk, Maslak'taki bir inşaatta denetim yaptığı sırada dengesini kaybederek merdivenden boşluğa düştü.

Beraberindekilerce kaldırıldığı Acıbadem Maslak Hastanesi'nde yapılan kontrollerde beyin damarlarında kanama olduğu tespit edilen Baştürk, ameliyat edildi.

Yaklaşık 4 saat süren başarılı bir ameliyat geçiren Baştürk'ün sağlık durumunun iyi olduğunu belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın hastaneye iki kez gelerek, Baştürk'ün sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • hakan demir 11 yıl önce Şikayet Et
    öneri. umarım sayın ius mütevelli heyeti üyesi kısa sürede sağlığına kavuşur ve mağdur ettiği öğrencilerden helallik ister.
    Cevapla
  • ahmet akkuş 11 yıl önce Şikayet Et
    el-cezaü min cinsil amel. adem baştürk hocam el-cezaü min cinsil amel" yani "ceza amelin cinsindendir" kaidesi gereğince ne diyeyim es sukut.... başka bişey demiyorum. diyemiyorum..zulme rıza zulümdür hocam.işte bu hakikatı anlamanız dileğiyle.rabbimin hak ve adl ve hakim isimlerinin tecellilerine havale ediyorum sizi adem baştürk hocam
    Cevapla
  • erkan aykac 11 yıl önce Şikayet Et
    dua. rabbimden acil şifalar niyaz ederim.saygılar....
    Cevapla
  • bekir cizmeci 11 yıl önce Şikayet Et
    dua... allah dan acil sifalar niyaz ederim..
    Cevapla
  • durmuş yaşar samancı 11 yıl önce Şikayet Et
    dualarımız sizinle sayın başkanım. dualarımız sizinle sayın başkanım...allahtan şifanızı ve sevenlerinize kavuşmanızı diliyorum......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!