Spiker aracını bu hale getirenlerin peşinde

TVNET'in haber sunucusu Veyis Ateş, aracını çekerken düşüren Şişli Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği hakkında tazminat davası açtı.

Spiker aracını bu hale getirenlerin peşinde
Spiker aracını bu hale getirenlerin peşinde
GİRİŞ 03.11.2012 11:15 GÜNCELLEME 03.11.2012 13:13

Ateş, park ihlali gerekçesiyle çekilen aracında hasar oluşan sürücülere 'mahkemeye gidip hakkınızı arayın' çağrısı yaptı.

Zaman gazetesinden Derviş Genç'in haberine göre TVNET'te sunuculuk yapan Veyis Ate'in, geçen yıl aracının çekilmesi sırasında çekici görevlileri tarafından düşürülmesinden dolayı mahkemelik olduğu ortaya çıktı.

Aracının çekiciye yüklenirken yere düşürülerek ters çevrildiğini ifade eden Ateş, 30 Aralık 2011 tarihinde İstanbul 18. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde hem maddi hem de manevi tazminat davası açtı.

Geçen yıl ekim ayında röportaj için gittiği Şişli'ye aracı park ettiği sokaktan çekilmiş. Sokakta 'park yapılmaz' levhası bulunmadığını belirten Ateş, başından geçen ilginç araç çekme hikâyesini şöyle anlattı: "Röportajımı bitirip dışarı çıktım. Aracımı bulunduğu yerden kaldırmaya çalışırken 3 metre yüksekten yere düşürmüşler. Betona çakılan araç büyük hasar görmüştü. Olay yerinde tutanak tutuldu. Aracım kaskolu olduğu için sigorta şirketi zararı karşıladı. Birkaç ay sonra da İçişleri Bakanlığı ile Şişli Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme İktisadi İşler Derneği'ne hem maddi hem de manevi tazminat davası açtım. Ana haber programında da kendi haberimi sunmak durumunda kaldım."

ZAMAN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak