İŞKUR ve Esenler 500 kişiyi istihdam edecek

İŞKUR ve Esenler Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapılan kura çekilişi ile Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere 500 kişi işe alındı.

İŞKUR ve Esenler 500 kişiyi istihdam edecek
İŞKUR ve Esenler 500 kişiyi istihdam edecek
GİRİŞ 22.03.2013 08:59 GÜNCELLEME 22.03.2013 08:59

İşverenle iş arayanları buluşturarak bugüne kadar binlerce işsize umut olan Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), geçtiğimiz günlerde İŞKUR'la imzalanan protokol kapsamında Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere toplam 500 kişiyi işe aldı.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kura çekimine; Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM) sorumlusu Aziz Kekeç, Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İbrahim Şahin, İŞKUR temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SEVİNÇLERİNİ AİLELERİYLE PAYLAŞTILAR

Programda konuşan ESKAM Sorumlusu Aziz Kekeç, "Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışacak herkesi tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu'nun sizden sadece bir tek isteği var; o da kendisine dua etmeniz" dedi.

Kura çekilişi sonucunda işe yerleştirilen vatandaşlar, sevinçlerini aileleriyle paylaştılar. Esenler Belediyesi'nde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren adaylar, Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu başta olmak üzere işe girmelerine vesile olan herkese teşekkür ettiler.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında işe yerleştirilen vatandaşlar, 1 Nisan 2013 Pazartesi günü işe başlayacak ve 9 ay süre ile asgari ücret karşılığında, Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışacaklar.