Kızıltaş: Geçmişte ne yaptıklarını gördük

Gazeteci Ekrem Kızıltaş, Fehmi Koru'nun Gülen'den Cumhurbaşkanı'na mektup getirmesiyle ilgili tartışmalara değinirken geçmişte gazetecilerin neler yaptıklarını hatırlattı.

Kızıltaş: Geçmişte ne yaptıklarını gördük
Kızıltaş: Geçmişte ne yaptıklarını gördük
GİRİŞ 08.01.2014 16:12 GÜNCELLEME 08.01.2014 16:12

A Haber'de yayınlanan Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programına katılan Haber7.com yazarı Ekrem Kızıltaş, gazeteci Fehmi Koru'nun Fethullah Gülen'den Cumhurbaşkanı'na mektup getirmesiyle başlayan gazetecilik tartışmasına "gazeteci her şeyden önce insandır, gazetecilerin geçmişte neler yaptığını gördük, Fehmi Koru'nun yaptığı son derece normaldir" yorumuyla katıldı. Kızıltaş, Has Parti'ye cemaatin sızmasından dolayı Numan Kurtulmuş'un Ak Parti'ye geçtiği iddiasına katılmadığını söyledi

MİLLİ GÖRÜŞ CEMAAT HAKKINDA BİLDİKLERİNİ NEZAKET GEREĞİ DİLLENDİRMEZ

Refah Geleneği, Milli Görüş geleneği öteden beri cemaat konusunda çok dikkatli olan bir gelenektir. cemaat konusunda genellikle suya sabuna dokunacak şekilde bir şey konuşmaz, söylemez, mesafesini korur. Onlar hakkında bildiği emin olduğu pek çok şeyi de onlara söylemekten çekinir, söylemez, bu nezaketin gereğidir. Has Parti'yi cemaat ele geçirmiştir gibi bir şey yok. Mesele uygun zamanda uygun teklifin yapılmasıdır.Numan Bey'in de hakikaten eleştirdiği konularda beraber hareket ederek düzeltilebilecek adımların atılmasıdır. Kendisiyle görüşmemizden edindiğim kanaat de son derece memnun olduğu.

GAZETECİLERİN GEÇMİŞTE NELER YAPTIĞINI GÖRDÜK, FEHMİ KORU'NUN YAPTIĞI NORMALDİR

Gazeteci ihtiyaç duyduğu her noktada, tarih boyunca böyle olmuştur, gazeteci her şeyden önce insandır, Fehmi Koru bazı şeyleri düzeltebileceği düşüncesiyle yerinde bir hareket yapmıştır. Gazeteci şunu yapar bunu yapar diyemez, kurallar esnektir, biz gazetecilerin neler yaptığını gördük ki, Fehmi Koru'nun yaptığı son derece normaldir.

MEKTUP PARALEL CEMAAT DÜŞÜNCESİ OLUŞTURACAK NİTELİKTE

Mektubu görünce ben de paralel cemaat mi var düşüncesi uyandı çünkü mektupta sanki Türkiye'de olup biten şeylerden Fethullah Gülen haberdar değilmiş gibiydi. Ne diyor, dershanelere yönelik tavırdan vazgeçilse iyi olur, değişik yerlerde kadrolarda bulunan insanlardaki görevden alma durdurulsa iyi olsun gibi. Şu ana kadar olup bitenlerin üstünü kapatıp, testi kırıldıktan sonra, vazo Türkiye'de burada kırıldı, biz bundan sonra artık bir hatadır artık oldu, her şey eskiye dönsün demenin anlamı yok . Mektuba bakınca acaba Fethullah Hoca Efendi Türkiye'de olup biten her şeyden haberdar değil mi diye düşündüm. belli mevkideki insanlara her şey duyurulmaz, gizlenir, bu Türkiye'de yaşayan biri için mümkün olmayabilir ama Amerika'da yaşayan biri için mümkün olabilir mi diye düşündüm.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi