Başbakan korumaları ünlü isme takıldı!

'Kadınlar Erdoğan'a Soruyor'un çekimlerine katılan evlendirme programı sunucusu Esra Erol, çıkışta korumalarla ilginç bir diyalog yaşadı.

Başbakan korumaları ünlü isme takıldı!
Başbakan korumaları ünlü isme takıldı!
GİRİŞ 08.08.2014 17:15 GÜNCELLEME 08.08.2014 17:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kendi alanında başarılar elde etmiş kadınlar, 'Kadınlar Erdoğan'a Soruyor'un çekimleri için Başbakanlık'taydı. Fox TV'de evlendirme programı sunan Esra Erol, çıkışta korumalarla ilginç bir diyalog yaşadı.

Hülya Seloni’nin moderatörlüğünde gerçekleşen ve bu akşam Kanal 7'de yayınlanacak olan programda, ünlü kadınlar Erdoğan'a sorular sordu ve Başbakan Erdoğan bu soruları yanıtladı.

Esra Erol'un da katıldığı çekimlerin sona ermesinden sonra, Başbakanlık korumaları Esra Erol'u görünce fotoğraf çektirmek istediler. Korumaları kırmayan Erol, onlarla birlikte poz verdi.

Fotoğraf çekiminden sonra korumaların Esra Erol'a "Biz de bekarız bizi de evlendirin" demesi gülüşmelere neden oldu.

KAYNAK: MEDYAFARESİ
YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Başbakanımızın korumlarına kırgınım, Mitingde bir pankart yaptırmıştım pankarta yazılan aynen aşığıdaki gibidir Allah Şahidimdir,,. Sen,ki Ulu HakanCennet Mekan Sultan Abdülhamid Han,ın Torunu Osmanlı Payıtahtının Velihatı Evladı Osmanlı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan,sın Allah Ömrümden Alsın Ömrüne Versin, Pankartla beni mitinge almadılar ak parti gönüllüsü olarak gözlerim doldu doldu geldi, yapacak birşey yok dediler üzgünüz ama pankartla mitinge katılmak yasak dediler,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı